Disney deelt trailer 'Magic Camp', reacties zijn wisselend

Disney deelt trailer 'Magic Camp', reacties zijn wisselend
11 augustus 2020 om 10:42

De trailer van Disney's nieuwe Magic Camp (2020) is nu te zien. De film is vanaf aanstaande vrijdag te zien op Disney+. De eerste reacties op de trailer zijn niet laaiend enthousiast.

De hoofdrol in Magic Camp is voor Adam DeVine, die als begeleider terugkeert naar het kinderkamp waar hij vroeger heeft leren goochelen. Hij heeft maar één doel: zijn klasje moet het beste worden. Maar hij had niet gerekend op een rivaal, gespeeld door Gillian Jacobs (Community (2009–2015)).

Het ontwikkelingstraject van de film was hobbelig, en dat is volgens critici terug te zien in het eindresultaat. Velen zijn niet zo te spreken over het acteerwerk van DeVine, omdat hij een slechte imitatie van Jack Black zou doen.

Het originele idee voor de film kwam van comedian Steve Martin, in 2014. De film ging toen niet door, maar het idee bleef. Er werd nog een aantal keer gewisseld van scenarioschrijvers, en uiteindelijk kregen zeven (!) schrijvers de credits voor het script.

Het idee voor de film van Martin ontstond niet uit het niets, maar is gebaseerd op een documentaire over een echt kinderkamp. In tegenstelling tot de reacties op de trailer van de nieuwe film, waren de reacties op die documentaire wél erg enthousiast. De trailer kijk je hier:

Magic Camp is vanaf aanstaande vrijdag, 14 augustus, te zien op Disney+.

Magic Camp (2020)
6.3
'Magic Camp' volgt Andy, die op aandringen van zijn voormalige mentor en eigenaar van het Magic Camp, Roy Preston, als raadgever terugkeert naar het kamp van zijn jeugd in de hoop zijn carrière nieuw leven in te blazen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Magic Camp' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Video on demand Video's Disney+ DisneyMagic Camp (2020)

Lees ook: Oudste bewegende opnames van Europa gaan in première in EYE

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten