Nog precies één week tot het 'Black Panther'-vervolg op Disney+ verschijnt

Nog precies één week tot het 'Black Panther'-vervolg op Disney+ verschijnt

Het overlijden van Chadwick Boseman in 2020 liet Marvel hun plannen voor het Black Panther-vervolg helemaal omgooien. Het resultaat is Black Panther: Wakanda Forever (2022). De nieuwe Marvel-film is volgende week eindelijk te streamen, namelijk op Disney+.

In Wakanda Forever strijden koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje na de dood van Koning T'Challa om hun koninkrijk te beschermen tegen kwade wereldmachten. De strijders worden genoodzaakt om opnieuw samen te werken met War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman). Lukt het ze om een nieuwe koers voor Wakanda te bepalen?

Kijk Black Panther nu op Disney+! 🍿

Naast veel bekende gezichten introduceert Wakanda Forever tevens een nieuw personage: Namor (Tenoch Huerta). De vliegende superheld blijkt een dreiging voor Wakanda, zijn prinses Shuri en koningin Ramonda een match voor hem?

Black Panther: Wakanda Forever verschijnt 1 februari op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Disney+.

Copyright The Walt Disney Company, 2022
Copyright The Walt Disney Company, 2022
Beeld: Copyright The Walt Disney Company, 2022

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsBlack Panther: Wakanda Forever (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws