De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 4, 2023)

De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 4, 2023)

Om je op de hoogte te houden van de populairste titels op Pathé Thuis, maken we wekelijks een overzicht van de best bekeken films op de streamingdienst. In dit overzicht zie je welke tien films het populairst zijn onder de gebruikers van Pathé Thuis.

Hieronder zijn de populairste films van deze week vermeld. Het romantische Ticket to Paradise (2022) behaalt deze week de eerste plaats. Op de tweede plaats staat Lies Visschedijk in Soof 3 (2021). De films worden op de voet gevolgd door de Oscargenomineerde blockbuster Top Gun: Maverick (2022) en door Zoe Saldana in Avatar (2009). Nieuw in de top 10 is daarnaast actiethriller Section 8 (2022).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Pathé Thuis

 1. 6.2
  Kijk op Pathé Thuis • Een gescheiden stel slaat de handen ineen en reist naar Bali om hun dochter ervan te weerhouden dezelfde fout te maken die zij 25 jaar geleden ogenschijnlijk maakten.
 2. 6.5
  Kijk op Pathé Thuis • Eindelijk heeft Soof haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen.
 3. 8.3
  Kijk op Pathé Thuis • Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine.
 4. 7.9
  Kijk op Pathé Thuis • Jake Sully (Sam Worthington) is een gehandicapte oorlogsveteraan in de toekomst, die onvrijwillig met enkele anderen naar de planeet Pandora wordt gebracht om deze te koloniseren voor de mensheid op Aarde.
 5. 6.6
  Kijk op Pathé Thuis • Ome Cor, een Rotterdamse havenarbeider, komt in de problemen als hij fraudeert met zijn arbeidsongeschiktheidsuitkering.
 6. 7.3
  Kijk op Pathé Thuis • 'Elvis' verkent het leven en de muziek van Elvis Presley (Austin Butler), gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker (Tom Hanks).
 7. 4.1
  Kijk op Pathé Thuis • Voormalig soldaat Jake Atherton belandt in de gevangenis met een levenslange straf nadat hij wraak heeft genomen op de moordenaar van zijn vrouw en kind.
 8. 5.7
  Kijk op Pathé Thuis • Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Gulpen. Ze heeft alle banden met de provincie verbroken, zelfs haar naam veranderd en maakt nu furore met haar gerechten in een populaire hotspot in Amsterdam.
 9. 6.1
  Kijk op Pathé Thuis • De briljante schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) leidt een teruggetrokken leven, maar schrijft al haar hele carrière over exotische plekken voor haar populaire romantische avonturenboeken.
 10. 5.6
  Kijk op Pathé Thuis • 'Jurassic World: Dominion' speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films op Pathé Thuis. Reguliere toplijsten van films op Pathé Thuis vind je via Beste Films op Pathé Thuis. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Pathé Thuis.

Beeld: Still 'Section 8' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tips

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws