'Spongebob'-spinoff over Patrick Ster in de maak

'Spongebob'-spinoff over Patrick Ster in de maak
11 augustus 2020 om 12:40

Patrick Ster is binnenkort de ster van zijn eigen show. Nickelodeon gaat aan de slag met een spinoff-serie van SpongeBob SquarePants (1999– ), geheel over de roze zeester.

In The Patrick Star Show duiken we in het leven van Patrick en zijn familie terwijl de zeester zijn eigen late-night talkshow presenteert. Of Spongebob en de andere zeediervrienden uit de originele serie hierin ook te zien zijn, is nog onduidelijk. Wel is al bekend dat er meerdere nieuwe personages geïntroduceerd worden in het Spongebob-universum.

De serie over Patrick Ster is zowaar de tweede spinoff van Spongebob Squarepants, een prequelserie Kamp Koral verschijnt volgend jaar op de Amerikaanse zender CBS. Hierin volgen we de 10-jarige Spongebob tijdens zomerkamp.

SpongeBob SquarePants (1999– )
8.1
Spongebob Squarepants is een zeespons die in een ananas diep in de zee woont. Hij woont er samen met zijn huisdier, de katachtige zeeslak Gerrit en naast hem woont de altijd geïrriteerde buurman Octo.

Spongebob Squarepants ging voor het eerst in première in 1999 en is inmiddels de langstlopende animatieserie op televisie. Al twee films over de spons waren te zien op het witte doek. Van een derde film, The SpongeBob Movie: Sponge on the Run (2020), kocht Netflix de rechten over. Wanneer deze op de streamingdienst verschijnt is nog onduidelijk.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Spongebob Squarepants' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series TelevisieSpongeBob SquarePants (1999– )The Patrick Star Show

Lees ook: Mulan komt in China wél naar de bioscopen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten