Netflix onthult trailer van documentaire over een van de grootste basketballers ooit

Netflix onthult trailer van documentaire over een van de grootste basketballers ooit

Er zijn talloze grote namen in de basketbalwereld. Denk aan Kobe Bryant, Michael Jordan of Lebron James. Netflix onthult binnenkort een documentaire over een van de grootste namen in het veld: Bill Russell.

In Bill Russell: Legend (2023) staat het leven van de Amerikaanse basketballer centraal. Als meest bekroonde NBA-kampioen heeft hij meer dan genoeg betekend voor de basketbalwereld. Hij overleed in 2022.

Activist

Daarnaast heeft hij ook grote indruk gemaakt als activist. Het burgerrechticoon bouwde ook buiten het veld aan een goede toekomst en ook dat is een groot onderdeel van de documentaire.

'Slimste speler van het spel'

Netflix dropt de officiële trailer van de documentaire. Hierin komen natuurlijk deskundigen aan het woord over Russell. Zo wordt hij ook al 'de slimste speler van het spel' genoemd in de trailer. Genoeg om naar uit te kijken.

Releasedatum

Hiermee onthult de streamingdienst ook de releasedatum van de documentaire. Bill Russell: Legend is al vanaf 8 februari te streamen! Benieuwd naar wat je nog meer kan verwachten volgende maand? Lees hier welke titels op Netflix verschijnen in februari.

Beeld: Still 'Bill Russell: Legend' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sBill Russell: Legend (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws