Netflix ontkent berichten over 'Squid Game'-show: 'Niemand is zwaargewond geraakt'

Netflix ontkent berichten over 'Squid Game'-show: 'Niemand is zwaargewond geraakt'

Kijkers gruwelen misschien bij de gedachte van real life Squid Game (2021‑ ), maar dat is toch echt werkelijkheid geworden! Volgens tabloid The Sun kwam de spelshow wel heel dichtbij de originele serie, want een aantal mensen zouden gewond zijn geraakt. Netflix ontkent nu het bericht.

Squid Game is pijnlijk goed vermaak, maar veel dichterbij moet het natuurlijk niet komen. In de Koreaanse serie wagen spelers zich aan een moordend spel vol kinderspelletjes om een hoog bedrag te winnen.

Squid Game: The Challenge

In 2022 werd bekend dat Netflix aan de slag gaat met een spelshow op basis van de megapopulaire serie. In Squid Game: The Challenge strijdt een groep van 456 echte spelers tegen elkaar voor een geldprijs.

Zwaargewonden

Volgens The Sun zouden er meerdere zwaargewonden zijn tijdens de opnames van de spelshow. Kandidaten vertelden aan de Britse tabloid dat er andere deelnemers onwel waren geworden of zelfs zijn afgevoerd. Dat zou komen door de ernstige kou.

Volgens Netflix klopt het bericht absoluut niet. In een verklaring geven ze aan dat de geruchten over de spelshow niet waar zijn. Wel geeft Netflix aan dat er drie mensen ter plaatse behandeld zijn.

Gezondheid voor alles

"De gezondheid en veiligheid van onze cast en crew staan voorop en we houden ons aan allerlei veiligheidsprocedures", aldus Netflix in de verklaring. "Hoewel het erg koud was op de set - en de deelnemers waren daarop voorbereid - zijn alle claims van ernstig letsel niet waar."

Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand NetflixSquid Game (2021‑ )Squid Game: The Challenge

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws