'Black Lotus' trailer: gloednieuwe actiefilm met Rico Verhoeven komend voorjaar in première

'Black Lotus' trailer: gloednieuwe actiefilm met Rico Verhoeven komend voorjaar in première

Dutch FilmWorks trakteert ons zojuist op de veelbelovende trailer van Black Lotus (2023), waarin niemand minder dan kickbokser Rico Verhoeven schittert naast grote Hollywood-namen zoals Frank Grillo. Komend voorjaar gaat de nieuwe actiefilm in première.

Rico is Matteo

Verhoeven speelt special forces-officier Matteo Donner, die kampt met een schuldgevoel nadat zijn beste vriend omkwam tijdens een gezamenlijke missie. Nu zwerft hij de wereld rond, maar eenmaal terug in Amsterdam is hij terug tussen de rondvliegende kogels in een eenmansoorlog in de stad. Zijn doel: het ontvoerde dochtertje van zijn overleden vriend zien te vinden.

Internationale cast

De opnames van de actiefilm vonden onder andere plaats in Nederland. Naast Verhoeven en Copshop-acteur Grillo worden de overige hoofdrollen gespeeld door Fauda-ster Rona-Lee Shimon, de Vlaamse Undercover-acteur Kevin Janssens, Peaky Blinders-ster Simon Wan en Atomic Blonde-acteur Roland Møller.

Black Lotus (2023)
Nadat zijn beste vriend omkwam tijdens een gezamenlijke missie zwierf special forces-officier Matteo Donner, kampend met schuldgevoel, de wereld rond.

Komend voorjaar in de bioscoop

Black Lotus draait vanaf 13 april in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort in première gaan op het witte doek, kun je hier terecht.

Beeld: Still 'Black Lotus' via Filmdepot
Tekst: Dutch FilmWorks

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopBlack Lotus (2023)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws