'Stranger Things' is officieel de meest gestreamde serie van 2022

'Stranger Things' is officieel de meest gestreamde serie van 2022

Volgens nieuwe streamergegevens is Netflix-serie Stranger Things (2016– ) de meest gestreamde serie van het afgelopen jaar, met maar liefst 52 miljard bekeken minuten. Daarmee verslaat Stranger Things NCIS (2003– ) met een aanzienlijke marge.

NCIS staat namelijk op nummer twee met 38,1 miljard bekeken minuten en Cocomelon (2019– ), een kinderprogramma, staat derde met 37,8 miljard bekeken minuten. Een andere Netflix-serie, Ozark (2017–2022), staat op nummer 4 met 31,3 miljard bekeken minuten.

Populaire serie

Stranger Things werd voor het eerst uitgebracht in 2016 en is sindsdien onwijs populair. Na bijna drie jaar wachten sinds het vorige seizoen verscheen vorig jaar het vierde seizoen van de mysterieuze dramaserie op Netflix, waarin Eleven (Millie Bobby Brown), Mike (Finn Wolfhard), Will (Noah Schnapp), Lucas (Caleb McLaughlin), Dustin (Gaten Matarazzo), Max (Sadie Sink), Hopper (David Harbour) en de rest van de bende worden gevolgd terwijl ze het opnemen tegen Vecna (Jamie Campbell Bower). Momenteel wachten fans met smart op het laatste seizoen van Stranger Things, dat nog geen releasedatum heeft.

Still 'Stranger Things' via Netflix
Still 'Stranger Things' via Netflix

Beste seizoen

De Netflix-serie werd al snel een grote hit door de combinatie van een jaren '80-sfeer, sympathieke personages en sterke cast. Ondanks dat de eerste drie seizoenen van Stranger Things al populair waren, zette het vierde seizoen de serie in de hoogste versnelling. Fans konden tijdens dit seizoen genieten van meer actie, sterkere visuele effecten en een uitgebreider verhaal. Het is dan ook niet zo gek dat de serie zoveel bekeken minuten heeft behaald afgelopen jaar.

Kans op nóg meer kijkers

Seizoen 5 wordt het laatste seizoen van Stranger Things, en het is zeer waarschijnlijk dat het een nog grotere hit wordt voor Netflix dan seizoen 4. De finale van seizoen 4 eindigt met een vrij grote cliffhanger die ongetwijfeld zal leiden tot een groot aantal kijkers wanneer de nieuwe reeks afleveringen op Netflix verschijnen. Het filmen van het vijfde seizoen is helaas nog niet eens begonnen, dus moet het publiek waarschijnlijk nog een hele tijd wachten voordat ze het slot van de epische serie te zien krijgen.

Stranger Things (2016‑ )
8.7
Kijk op Netflix • Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
Beeld: Still 'Stranger Things' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixStranger Things (2016– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws