Tweede deel van 'Manifest' seizoen 4 verschijnt komende lente op Netflix

Tweede deel van 'Manifest' seizoen 4 verschijnt komende lente op Netflix

Manifest (2018– )-fans, opgelet! Dankzij maker en showrunner van de mysterieuze dramaserie, Jeff Rake, komen we steeds dichterbij de onthulling van de releasedatum van de tweede helft van seizoen 4.

Onthulling op Twitter

Elke week neemt Rake deel aan de zogenaamde "Manifest Sunday Brunch" op Twitter. De showrunner tweet elke week iets over een aflevering van de eerste helft van het vierde seizoen. De "Manifest Sunday Brunch" eindigde op 22 januari 2023 met aflevering 10. In een tweet deelde hij zijn dank voor de fans die meededen. Vervolgens onthulde hij heel spontaan dat de fans het tweede deel komend voorjaar al kunnen verwachten.

Een mysterieuze passagier

De eerste helft van het vierde seizoen van de Netflix-serie Manifest speelt zich twee jaar na de brute moord op Grace af. De familie Stone een puinhoop terwijl een verwoeste Ben blijft rouwen om zijn vrouw en op zoek is naar zijn ontvoerde dochter, Eden. Verteerd door zijn verdriet, heeft Ben zich teruggetrokken uit zijn rol als co-kapitein van de reddingsboot, en laat Michaela de kapitein alleen, een bijna onmogelijke taak met elke beweging van de passagiers die nu wordt gecontroleerd door een regeringsregister.

Terwijl de datum van overlijden nadert en de passagiers wanhopig op zoek zijn naar een manier om te overleven, arriveert een mysterieuze passagier met een pakket voor Cal dat alles verandert wat ze weten over vlucht 828 en zal blijken de sleutel te zijn tot het ontsluiten van het geheim van de Callings in deze meeslepende, geestverruimende en diep emotionele reis.

Nog geen releasedatum

Hoewel we nu weten dat we de tweede helft van seizoen 4 komend voorjaar kunnen verwachten, is de precieze releasedatum nog onduidelijk. Wel zijn er al verschillende voorspellingen gedaan door fans. Volgens hen zijn er twee waarschijnlijke opties: 7 april 2023 en 2 juni 2023. 7 april is de datum waarop de vlucht opsteeg, en 2 juni is de sterfdatum. De meeste fans hopen natuurlijk op de dichtstbijzijnde datum, 7 april 2023.

Manifest (2018‑ )
7.1
Kijk op Netflix • Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken.
Beeld: Still 'Manifest' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixManifest (2018– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws