Lady Gaga onthult dat haar scènes in 'Joker: Folie à Deux' momenteel worden opgenomen

Lady Gaga onthult dat haar scènes in 'Joker: Folie à Deux' momenteel worden opgenomen

Na het grote succes van Joker (2019), die lovende kritieken en meerdere prijzen behaalde bij de release in 2019, leek het waarschijnlijk dat er een vervolg zou komen met Joaquin Phoenix in de hoofdrol. In Joker: Folie à Deux (2024) zullen we niet alleen oude bekenden terugzien. Voor het vervolg is Lady Gaga namelijk gecast als Harley Quinn. De actrice laat nu subtiel weten dat de opnames van haar scènes onlangs zijn gestart.

Grote belangstelling

Joker: Folie à Deux werd bevestigd in 2022 toen regisseur Todd Phillips onthulde dat het script klaar was en de titel deelde. Al snel werd daarnaast duidelijk dat Lady Gaga is gecast voor het vervolg. Er is veel belangstelling voor Gaga's Harley Quinn sinds haar casting voor Joker: Folie à Deux werd bevestigd.

Hints op Instagram

Lady Gaga heeft nu op Instagram laten doorschemeren dat ze momenteel bezig is met het filmen van haar Harley Quinn-debuut. Het bericht is vooral gericht op de Oscar-nominatie voor haar Top Gun: Maverick (2022)-nummer "Hold My Hand," maar als je goed kijkt, zie je aan het einde van het bijschrift wat hints voorbijkomen over het filmen van Joker: Folie à Deux. Ze bevestigt dat ze nu aan het filmen is op set, maar vermeldt niet duidelijk voor welke film of serie. Joker: Folie à Deux is het enige bevestigde project waarin Lady Gaga voorkomt. De emoji van een Joker-speelkaart aan het einde van het bijschift is de meest duidelijke hint die Gaga geeft.

Nieuw element

De introductie van Gaga's Harley Quinn brengt een gloednieuw element in Joker: Folie à Deux dat in de eerste film ontbrak. De titel van de vervolgfilm laat doorschemeren dat Harley evenveel aandacht zal krijgen als het hoofdpersonage Arthur Fleck. Folie à Deux verwijst naar een geestesziekte die twee mensen delen. Het zal onder andere betekenen dat het vervolg nog meer scènes kan bevatten die mogelijk niet echt zijn, omdat de waanbeelden van Harley en Joker elkaar kunnen kruisen.

Joker: Folie á Deux zal vanaf 3 oktober 2024 in de bioscoop te zien zijn.

Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopJoker: Folie à Deux (2024)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws