HBO Max-series 'Titans' en 'Doom Patrol' eindigen beide na vier seizoenen

HBO Max-series 'Titans' en 'Doom Patrol' eindigen beide na vier seizoenen

De DC-series Titans (2018– ) en Doom Patrol (2019– ) keren helaas niet meer terug voor nieuwe seizoenen. De HBO Max-series zullen beide eindigen met hun huidige vierde seizoenen bij de streamingdienst.

Superhelden

Titans en Doom Patrol gaan over superhelden en zitten vol actie. Terwijl Titans het verhaal volgt van Batmans ex-partner Dick Grayson, richt Doom Patrol zich op een groep van DC's meest geliefde superhelden. De twee series zijn ontzettend spannend en Doom Patrol is in 2021 zelfs genomineerd voor een Emmy Award.

Trots en enthousiast

Beide series ontstonden op de nu verdwenen streamingdienst DC Universe en verhuisden naar HBO Max voor hun derde seizoenen, samen met de volwassen animatieserie Harley Quinn (2019– ), die in augustus 2022 werd verlengd voor een vierde seizoen. Volgens een woordvoerder van HBO Max is de streamingdienst de producenten en showrunners onwijs dankbaar.

Vier seizoenen lang zijn de fans verliefd geworden op 'Titans' en 'Doom Patrol', door te investeren in hun beproevingen en legendarische gevechten die de wereld keer op keer redden. Hoewel we bij de laatste seizoenen van 'Titans' en 'Doom Patrol' aangekomen zijn, zijn we erg trots op deze series en enthousiast voor de fans om de spannende eindes van beide series te zien.

Woordvoerder HBO Max
Still 'Doom Patrol' via TMDb
Still 'Doom Patrol' via TMDb

Dankbaar voor fans

Showrunner van Titans, Greg Walker, vertelt op zijn beurt enorm trots te zijn op de cast, crew en schrijvers en hun inspanningen om alle negenenveertig afleveringen van de afgelopen vijf jaar tot leven te brengen. Ook is hij heel dankbaar voor zijn partners van Berlanti Productions, Warner Bros. Television en HBO Max, en natuurlijk zijn fans.

Ik wil onze fantastische fans bedanken voor hun voortdurende steun, betrokkenheid en de gepassioneerde gemeenschap die ze rond onze serie hebben opgebouwd. We moeten nog zes afleveringen lanceren die onze geliefde personages hopelijk de creatieve afsluiting geven waarvan we allemaal weten dat ze die verdienen.

Greg Walker

Titans en Doom Patrol zijn momenteel te zien op HBO Max.

Beeld: Still 'Titans' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand HBO MaxTitans (2018– )Doom Patrol (2019– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws