Rockband Muse komt met concertfilm over een virus

Rockband Muse komt met concertfilm over een virus
12 augustus 2020 om 08:51

Muse brengt hun Simulation Theory Tour naar het grote scherm. Dat doen ze niet in de vorm van een simpele concertfilm, maar gemixt met een sciencefictionverhaal.

Simulation Theory (2020) werd geregisseerd door Lance Drake, die ook al het promotiemateriaal voor het gelijknamige album van de band maakte. Het concert werd gefilmd in Londens O2 Arena in september 2019. Het gaat over een team wetenschappers die proberen de bron te achterhalen van een bovennatuurlijke besmettelijke ziekte en zo de mensheid willen redden.

Simulation Theory (2020)
'Simulation Theory' volgt een team van wetenschappers die de bron van een paranormale besmetting over de hele wereld onderzoeken in een poging om de mensheid te redden.

De film zal 22 nummers tellen en niet eerder uitgebracht materiaal uit de tour. Drake zegt in een statement over de film:

Het doel van Simulation Theory was om de schaal van de prikkelende liveshow te vangen en om verder te gaan met het DNA van de wereld die we de afgelopen drie jaar in de videoclips opgebouwd hebben. De verrassende twist is dat de alternatieve realiteit van de film griezelig de onze begon te weerspiegelen.

Benieuwd geworden? Kijk de trailer dan hieronder:

Op 17 augustus kan je de film in de bioscopen zien in IMAX. Vanaf 21 augustus zal de film beschikbaar zijn op iTunes, Amazon en Google Play.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Simulation Theory' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsSimulation Theory (2020)

Lees ook: Alle 'Zoop'-films nu te zien op Videoland

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten