Vanavond op tv: Jake Gyllenhaal in Oscargenomineerde thriller 'Nightcrawler'

Vanavond op tv: Jake Gyllenhaal in Oscargenomineerde thriller 'Nightcrawler'

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de Oscargenomineerde thriller Nightcrawler (2014).

Louis Bloom (Jake Gyllenhaal) is een dief en een oplichter. Op een dag is hij getuige van een ongeluk en komen er een paar mannen opdagen die het hele gebeuren opnemen. Hij verneemt dat ze van plan zijn de beelden te verkopen aan een tv-nieuwsuitzending. Dus Bloom besluit zich ermee te gaan bemoeien.

Nightcrawler is geregisseerd door Dan Gilroy, die ook Roman J. Israel, Esq (2017) maakte. In 2015 werd Gilroy voor zijn thriller met Gyllenhaal genomineerd voor de Oscar voor beste script.

Nightcrawler is vanavond om 20:00 uur te zien op Paramount Network. De film is nu ook te zien via Pathé Thuis.

Heb je Nightcrawler al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor deze week.

Nightcrawler (2014)
7.8
Kijk op Pathé Thuis • Nightcrawler is een grimmig portret van de duistere kant van L.A en vertelt het verhaal van de curieuze en ambitieuze kruimeldief Lou Bloom (Jake Gyllenhaal) die door de economische crisis moeilijk aan nieuw werk kan komen.
Beeld: Still 'Nightcrawler' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsNightcrawler (2014)

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws