Brad Pitt vanaf vandaag te zien op Netflix in actiefilm 'Bullet Train'

Brad Pitt vanaf vandaag te zien op Netflix in actiefilm 'Bullet Train'

Op Netflix kijk je vanaf vandaag eindelijk naar Bullet Train (2022), waarin Brad Pitt in een trein belandt met dodelijke huurmoordenaars. Wat is zijn missie en die van de anderen?

Trein vol huurmoordenaars

Ladybug (Brad Pitt) is een ongelukkige huurmoordenaar en vastbesloten om zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord. Maar het zit hem niet mee. Aan boord van de snelste trein loopt zijn nieuwste missie namelijk uit tot een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld. Allemaal hebben ze stuk voor stuk verwante, maar tegenstrijdige doelen… Hij moet het voor elkaar zien te krijgen om van de trein af te komen.

Boekverfilming

De thriller is gebaseerd op het boek Maria Beetle van Kōtarō Isaka en de overige hoofdrollen zijn voor The Kissing Booth-ster Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Michael Shannon, Brian Tyree Henry, rapper Bad Bunny en Karen Fukuhara. De film is geregisseerd door David Leitch, de man achter films als Atomic Blonde (2017) en Deadpool 2 (2018). Zak Olkewicz schreef het script.

Bullet Train (2022)
7.3
Kijk op Netflix • In 'Bullet Train' zien we Ladybug (Brad Pitt), een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord.

Vanaf vandaag op Netflix

Bullet Train is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Bullet Train' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsBullet Train (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws