'The Fresh Prince of Bel-Air' reboot komt eraan

'The Fresh Prince of Bel-Air' reboot komt eraan
12 augustus 2020 om 10:36

In maart 2019 ging Bel-Air (2019) viral. De trailer werd gemaakt door The Fresh Prince of Bel-Air (1990–1996) fan Morgan Cooper en werd opgepikt door Will Smith. De trailer is een nieuwe interpretatie van de serie. Nu is bekendgemaakt dat de herinterpretatie ook werkelijk gemaakt wordt.

Bel-Air wordt beschreven als een verdramatisering van de geliefde jaren negentig komedieserie. The Fresh Prince of Bel-Air zorgde ervoor dat Will Smith bekendheid verwierf als bijdehante jongen die door zijn moeder van West Philadelphia naar Los Angeles gestuurd wordt. Daar clasht hij met de levensstijl van zijn tante en oom die in een chic herenhuis wonen.

De nieuwe serie zal dieper ingaan op de conflicten, emoties en vooroordelen over wat het betekent om vandaag de dag een zwarte man te zijn in Amerika. Bel-Air is daarmee serieuzer, maar zal wel verwijzen naar het origineel en dezelfde brutaliteit uitstralen.

Bronnen vertelden aan The Hollywood Reporter dat er al meer dan een jaar aan het project gewerkt wordt. Cooper zal co-schrijver zijn en regisseren. Op dit moment wordt er gekeken naar een thuis voor de serie, het zou een streamingdienst kunnen worden. Peacock, Netflix en HBO Max doen mee aan de strijd.

Bel-Air
Een serie gebaseerd op de korte film van Morgan Cooper 'Bel-Air'.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Fresh Prince of Bel-Air' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

SeriesBel-Air

Lees ook: Dwayne Johnson is voor de tweede keer op rij de meest betaalde acteur

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten