Trailer Netflix-film 'Freaks' nu te zien

Trailer Netflix-film 'Freaks' nu te zien
12 augustus 2020 om 11:00

Netflix is ondanks de coronacrisis nog steeds niet door de voorraad nieuwe films heen. Nu hebben ze een trailer onthuld van de film Freaks – You're One of Us (2020). Waarin een aantal mensen erachter komen dat ze superkrachten hebben.

Freaks – You're One of Us (2020)
5.3
Een volgzame kokkin komt er na een tip van een mysterieuze zwerver achter dat ze superkrachten heeft en ontdekt een weerzinwekkende, grootschalige samenzwering.

De Duitstalige Netflix-original volgt kokkin Wendy (Cornelia Gröschel). Ze is een jonge moeder en merkt pas nadat ze stopt met haar medicatie dat ze superkrachten heeft. Zij blijkt niet de enige met superkrachten te zijn. Zo loopt ze Marek (Wotan Wilke Möhring) tegen het lijf die eenzelfde verhaal vertelt als zij. Ook Wendy's collega Elmar (Tim Oliver Schultz) heeft een eigen gift. De vraag is echter wat ze met die nieuw ontdekte superkrachten gaan doen en of die hun niet in gevaar brengen.

Kijk de trailer hieronder:

Je kan de film vanaf 2 september zien op Netflix. Wil je inspiratie voor films die je nu al kan kijken? Check dan ons overzicht met nieuwe films hier.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Freaks' via Netflix

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sFreaks – You're One of Us (2020)

Lees ook: 'The Fresh Prince of Bel-Air' reboot komt eraan

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten