Gloednieuwe docuserie over 's werelds rijkste hond nu te zien op Netflix

Gloednieuwe docuserie over 's werelds rijkste hond nu te zien op Netflix

Een hond kan soms zó'n onderdeel zijn van een familie, dat hij daadwerkelijk een fortuin kan erven als zijn baasje overlijdt. Het overkomt Gunther in Gunther's Millions (2023), de nieuwe docuserie waarin Netflix duikt in de bizarre zaak van de rijke hond. Alle afleveringen zijn vanaf vandaag te zien.

Een hond met miljoenen op de bank

Multimiljonair Gunther VI reist met privévliegtuigen, eet goudgebakken steaks en omringt zich met een glamoureuze entourage van woordvoerders en entertainers. Hij is ook een Duitse herder. Volgens de legende was Gunther's overgrootvader oorspronkelijk eigendom van een mysterieuze gravin wiens zoon tragisch stierf. De gravin, die geen erfgenamen had, liet haar aanzienlijke fortuin na aan haar geliefde hond.

Kijk Gunther's Millions nu op Netflix! 🍿

Niet alleen duikt Gunther's Millions in het fortuin van de hond, ook zijn baasje wordt onder de loep gelegd. Het excentrieke baasje had namelijk een sekteachtige aanhang… De docuserie wordt gemaakt door Emilie Dumay, die eerder meewerkte aan Hunting Atlantis (2021– ).

Gunther's Millions (2023)
5.5
Kijk op Netflix • Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.

Vanaf vandaag op Netflix

Gunther's Millions is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Gunther's Millions' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsGunther's Millions (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws