Stephen King ontdekt 'fout' in aflevering 3 van 'The Last of Us'

Stephen King ontdekt 'fout' in aflevering 3 van 'The Last of Us'

Horrorschrijver Stephen King is ook begonnen aan The Last of Us (2023– ) en zat onlangs, net als een groot deel van de wereld, aan de buis gekluisterd voor de emotionele derde aflevering. Terwijl de meeste kijkers lovend zijn over dit verhaal van Bill en Frank, valt King vooral een fout op.

Bergen in Boston?

In de aflevering komt op een gegeven moment een beeld voorbij waarop ons wordt verteld dat we ons nu zo'n 10 mijl ten westen van Boston bevinden. Maar volgens King is dit duidelijk onjuist, gezien de bergachtige omgeving op de achtergrond. De schrijver, die zelf uit New England komt en is geboren en getogen in Maine, wijst de serie via Twitter op de fout.

Kijk The Last of Us nu op HBO Max! 🍿

Toch van genoten

Fans van de serie met Pedro Pascal reageren massaal op de Tweet: "Dat is wat je uit een van de mooiste afleveringen van televisie hebt gehaald?" Gelukkig benadrukt King nog wel even dat hij het ook een goede aflevering vond, buiten de 'fout' dan.

Al verlengd met een tweede seizoen

HBO Max zal de kritiek van King niet te serieus nemen, gezien ze The Last of Us inmiddels al hebben verlengd met een tweede seizoen. Voor nu kunnen we eerst nog genieten van seizoen 1, waar elke maandag een nieuwe aflevering van verschijnt op HBO Max. De seizoensfinale is vanaf 13 maart te bekijken.

The Last of Us (2023‑ )
8.9
Kijk op HBO Max • Joel en Ellie, een koppel dat verbonden is door de wreedheid van de wereld waarin ze leven, worden gedwongen wrede omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan tijdens een trektocht door het post-pandemische Amerika.
Beeld: Still 'The Last of Us' via HBO Max
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand HBO MaxThe Last of Us (2023– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws