De 5 beste nieuwe series op Netflix (week 5, 2023)

De 5 beste nieuwe series op Netflix (week 5, 2023)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast een heleboel nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks nieuwe series toe deze week. Zo is nu de nu al veelgeprezen docuserie Cunk on Earth (2022) te zien, net als Freeridge (2023– ), de spin-off van On My Block (2018–2021). Ook voegt Netflix het muzikale Girls5eva (2021– ) toe.

De beste nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.1
  Kijk op Netflix • Philomena Cunk laat zien hoe ver de mensheid is gekomen - of niet - in deze geestige mockumentary over de geschiedenis van de beschaving.
 2. 7.2
  Kijk op Netflix • Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
 3. 6.2

  Class (2023‑ )

  Nieuw! Seizoen 1
  Kijk op Netflix • Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
 4. 5.7
  Kijk op Netflix • Een spin-offserie van 'On My Block', waarin een nieuwe groep vrienden mogelijk een dodelijke vloek hebben ontketend, waardoor een heel nieuw avontuur begint.
 5. 5.5
  Kijk op Netflix • Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
 6. 5.4
  Kijk op Netflix • Realityserie die plaatsvindt in Beverly Hills, waar vrouwen op hoge hakken vechten als vijanden, samen drinken als vrienden en flink wat drama veroorzaken.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix onze pagina Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'Freeridge' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws