Eerste beelden van nieuwe Netflix-serie met 'Dog Gone'-ster Rob Lowe nu te zien

Eerste beelden van nieuwe Netflix-serie met 'Dog Gone'-ster Rob Lowe nu te zien

Netflix onthult de eerste teaser van de nieuwe vader-zoon komedie Unstable (2023– ). Hierin volgen we de exentrieke Dog Gone-ster Rob Lowe en zijn introverte zoon John Owen Lowe. De beelden zijn nu te zien.

Twee tegenpolen

John Owen gaat werken voor zijn succesvolle vader om diens geslaagde biotech bedrijf te redden van een ramp. De serie is geïnspireerd op de social media-relatie van vader en zoon, waarin de twee vaak op humoristische wijze met elkaar omgaan. Rob zal de rol spelen van Ellis Dragon, een narcistische ondernemer die de wereld wil verbeteren. Zijn zoon, Jackson Dragon, heeft een precies tegenovergesteld karakter. De vraag is of Jackson het bedrijf en de relatie met zijn vader kan redden. Met andere woorden: kan hij ontsnappen uit de schaduw van zijn oh, zo geweldige vader?

Verdere cast

Vader en zoon Lowe hebben de serie zelf geproduceerd samen met Victor Fresco. Behalve de Lowes zijn er ook rollen voor Sian Clifford, Aaron Branch, Rachel Marsh en Emma Ferreira.

Unstable (2023‑ )
6.2
Kijk op Netflix • In een biologisch onderzoeksbedrijf wordt een zoon met sociale problemen gedwongen te werken voor het bedrijf van zijn vader, een uiterst excentrieke en exotische man om hem te redden van een ramp.

Unstable is vanaf 30 maart te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Dog Gone' via Netflix/Bob Mahoney
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand NetflixDog Gone (2023)Unstable (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws