Netflix verlengt 'That '90s Show' met een extra lang tweede seizoen

Netflix verlengt 'That '90s Show' met een extra lang tweede seizoen

De nostalgie van That '90s Show (2023– ) is aangeslagen bij de abonnees van Netflix. De serie die op 19 januari debuteerde is nu al verlengd met een tweede seizoen. De 226-reboot staat in de top 10 best bekeken series met in totaal meer dan 41 miljoen kijkuren.

Een extra lang seizoen

Het tweede seizoen van That '90s Show bestaat uit 16 afleveringen. Dat zijn er 6 meer dan het eerste seizoen. Zowel de cast als crew keren terug voor de nieuwe afleveringen. Waar het eerste seizoen zich nog afspeelde in het jaar 1995, gaan we nu een jaartje vooruit naar 1996.

Iedereen bij That '90s Show is dolblij met de warme reacties op het eerste seizoen. We kunnen niet wachten om terug te keren naar Point Place voor nog een zomer vol schatergelach en verrassingen. Hallo 1996!

Gregg Mettler

De nieuwe generatie

In That '90s Show spelen Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp opnieuw de rollen van Red en Kitty Forman. Hun kleindochter Leia Forman, de dochter van Eric en Donna, bezoekt haar grootouders in de zomer. Zo ontmoeten we de nieuwe generatie van Point Place. "Seks, drugs en rock 'n roll sterven nooit, ze veranderen alleen van kleren".

That '90s Show (2023‑ )
6.4
Kijk op Netflix • Het is 1995 en Leia Forman, dochter van Eric en Donna, bezoekt haar grootouders voor de zomer, waar ze zich verbindt met een nieuwe generatie Point Place-kinderen onder het toeziend oog van Kitty en de strenge blik van Red.
Beeld: Still 'That '90s Show' via Netflix/Patrick Wymore
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixThat '90s Show (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws