De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 5)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 5)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Pamela, a love story

7.2
Kijk op Netflix • Een intiem en humaniserend portret van een van 's werelds beroemdste blonde bommenwerpers en volgt het traject van Pamela Andersons leven en carrière van klein stadsmeisje tot internationaal sekssymbool, actrice, activiste en liefhebbende moeder.

Stromboli

6.0
Kijk op Netflix • De recent gescheiden Sara (±45) is voor het eerst alleen op vakantie. Omdat haar ex-man Karel met de kinderen naar Frankrijk is vertrokken, heeft Sara zich ingeschreven voor een ‘From Fear to Love’ retreat, op het Italiaanse vulkaaneiland Stromboli.

Disney+

Station 19 seizoen 5

6.9
Kijk op Disney+ • 'Station 19' is een spin-off van 'Grey's Anatomy' en volgt de brandweerlieden van Station 19 in Seattle, waaronder Dr.

Black Panther: Wakanda Forever

6.7
Kijk op Disney+ • In 'Black Panther: Wakanda Forever' strijden koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje (waaronder Florence Kasumba) na de dood van Koning T’Challa om hun koninkrijk te beschermen tegen bemoeizuchtige wereldmachten.

HBO Max

Deceit

6.9
Kijk op HBO Max • In 1992 wordt de Britse Rachel Nickell op gruwelijke wijze vermoord. Maanden later is de moordenaar nog steeds niet gepakt, maar wijst het bewijs in de richting van ene Colin Stagg.

Doctor Sleep

7.3
Kijk op HBO Max • 'Doctor Sleep' is een vervolg op het verhaal van Danny Torrance, 30 jaar na zijn angstaanjagende bezoek aan het Overlook Hotel in 'The Shining'.

Videoland

De Bachelorette seizoen 2

Kijk op Videoland • Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Achttien vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen.

The Secret: Dare to Dream

6.5
Kijk op Videoland • 'The Secret: Dare To Dream' is geïnspireerd op het boek 'The Secret van Rhonda Byrne'. De jonge weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) worstelt zich samen met haar drie kinderen door het leven.

Prime Video

Fuck you Very Very Much

7.2
Kijk op Prime Video • Volgt het chaotische bestaan van An die plotsklaps besluit om haar leven over een andere boeg te gooien. Ze dumpt haar vriend, neemt ontslag op haar werk en post op haar Instagram geen foto’s meer van haar allerlaatste quinoa-creatie, wel van haar apocalyptische katerkop.

Captive State

6.0
Kijk op Prime Video • Het is bijna een decennium geleden dat een buitenaardse kracht het gebied rondom Chicago heeft bezet. Mensen worden in een totalitair regime gevangen gehouden en getrackt aan de hand van een gps die bij iedere inwoner is ingebracht.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'Stromboli' via Filmdepot

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Disney+ Amazon Prime Video HBO Max

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws