'A Man Called Otto' met Tom Hanks binnenkort in de bioscoop te zien

'A Man Called Otto' met Tom Hanks binnenkort in de bioscoop te zien

Binnenkort is de gloednieuwe dramafilm A Man Called Otto (2022) met Tom Hanks in de bioscoop te zien. De film is een remake van de Oscargenomineerde Zweedse film Een man die Ove heet (2015).

Levensveranderende vriendschap

A Man Called Otto vertelt het verhaal van Otto Anderson, een knorrige weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk gezin naast hem komt wonen, ontmoet hij de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap tussen hen die Otto's wereld compleet zal veranderen.

Bekende regisseur

Hanks, de Oscarwinnende Forrest Gump (1994)-acteur, neemt de rol van Otto op zich. Andere castleden zijn Rachel Keller, Manuel Garcia-Rulfo en Mariana Treviño. De komedie over vriendschap is geregisseerd door Marc Forster. Forster is regisseur van onder andere Finding Neverland (2004), World War Z (2013) en Quantum of Solace (2008). Scenarioschrijver David Magee heeft ook meegewerkt aan A Man Called Otto.

Still 'A Man Called Otto' via TMDb
Still 'A Man Called Otto' via TMDb

Lovende kritieken

De komedie is al enige tijd te zien in onder andere de Verenigde Staten en de eerste reacties op de film zijn veelbelovend. Critici zijn enthousiast over A Man Called Otto, niet alleen door hoofdrolspeler Tom Hanks, maar ook door de betekenisvolle boodschap die de film bij de kijkers achterlaat. A Man Called Otto draait vanaf 9 februari in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort op het witte doek verschijnen, kun je hier terecht.

A Man Called Otto (2022)
7.4
'A Man Called Otto' is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten.
Beeld: Still 'A Man Called Otto' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsA Man Called Otto (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws