Netflix onthult releasedatum van Spaanse hitserie 'Entrevías' seizoen 2

Netflix onthult releasedatum van Spaanse hitserie 'Entrevías' seizoen 2

De Spaanse hitserie Entrevías (2022– ), waarvan het eerste seizoen vorig jaar lanceerde, gaat over een man die zijn kleindochter moet beschermen tegen de criminele onderwereld in zijn buurt. Onlangs onthulde Netflix dat het tweede seizoen van de misdaadserie binnenkort te zien zal zijn op de streamingdienst.

Vijandige wijk in Madrid

Entrevías refereert naar de gelijknamige wijk in Madrid en vertelt het verhaal van Tirso Abantos, een man met ouderwetse opvattingen over het leven die in een nogal vijandige buurt woont. Zijn leven verandert drastisch wanneer zijn kleindochter, Irene, deel gaat uitmaken van zijn dagelijkse leven. De tiener wordt slachtoffer van de drugsdealers die zijn buurt overnemen, waarop de boze oorlogsveteraan het heft in eigen handen neemt.

Met Vivir sin permiso-ster Jose Coronado

De rol van Tirso wordt gespeeld door Vivir sin permiso (2018–2020)-ster Jose Coronado. Coronado is ook bekend van zijn rol als Teo Aguilar in El inocente (2021). Nieuwkomer Nona Sobo neemt de rol van kleindochter Irene op zich en verder spelen ook Felipe Londoño, Laura Ramos en Manolo Caro mee. De serie is gecreëerd door David Bermejo.

Entrevías (2022‑ )
6.9
Kijk op Netflix • Wanneer zijn tienerkleindochter slachtoffer wordt van de drugsdealers die zijn buurt overnemen, neemt een boze oorlogsveteraan het heft in eigen handen.

Seizoen 2 vanaf 1 maart op Netflix

Het nieuwe seizoen van Entrevías zal weer uit acht afleveringen bestaan, net als seizoen 1. We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten op het nieuwe seizoen van de misdaadserie. Het tweede seizoen van Entrevías is namelijk vanaf 1 maart te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Of bekijk ons overzicht van alle Spaanse series op Netflix.

Beeld: Still 'Entrevías' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Netflix-tipsEntrevías (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws