Guy Ritchie maakt cast bekend voor 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare'

Guy Ritchie maakt cast bekend voor 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare'

Tot op heden was er nog niet veel bekend over Guy Ritchie's komende spionagethriller The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Onlangs onthulde de regisseur de castleden die in de film gaan spelen. We kunnen in ieder geval stellen dat Ritchie heeft gekozen voor topacteurs.

Gebaseerd op waargebeurd verhaal

The Ministry of Ungentlemanly Warfare wordt omschreven als een mix van The Dirty Dozen (1967) en Inglourious Basterds (2009). De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. De thriller vertelt het verhaal van een groep criminelen en mensen die buiten de maatschappij staan en die door Winston Churchill ingezet worden om de nazi's in Europa en Afrika te verslaan.

Still 'Inglourious Basterds' via TMDb
Still 'Inglourious Basterds' via TMDb

Grote namen

De oorlogsfilm belooft veel goeds als je kijkt naar de bekende acteurs die we in de film tegen zullen komen. De hoofdrollen worden vertolkt door Henry Cavill (Mission: Impossible - Fallout (2018)) en Eiza Gonzalez (Baby Driver (2017)). De cast wordt aangevuld door Alan Ritchson (Fast X (2023)), Henry Golding (Crazy Rich Asians (2018)), Henrique Zaga (Depois do Universo (2022)), Alex Pettyfer (Magic Mike (2012)), Cary Elwes (Operation Fortune (2022)), Hero Fiennes Tiffin (After (2019)), Babs Olusanmokun (Dune (2021)) en Til Schweiger (Inglourious Basterds (2009)).

Scherpe en humoristische actiethrillers

Guy Ritchie staat bekend om zijn scherpe en humoristische actiethrillers zoals Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998), The Man from U.N.C.L.E. (2015) en The Gentlemen (2019). Daarnaast maakte hij Sherlock Holmes (2009), bracht hij een nieuwe kijk op Engelse mythen met King Arthur: Legend of the Sword (2017) en regisseerde hij de live-action versie van Aladdin (2019).

De opnames van The Ministry of Ungentlemanly Warfare beginnen op 13 februari in Turkije.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare
Vertelt het verhaal van hoe Winston Churchill, als hij met zijn rug tegen de muur staat door de nazi's, een black-ops-team creëerde dat op de vijand kon worden losgelaten terwijl hij zelf het bestaan ervan kon ontkennen.
Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films AlgemeenThe Ministry of Ungentlemanly Warfare

Meer films

Meer films

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws