Romantische komedie met Emilia Clarke verrast Netflix-abonnees: 'Eigenlijk heel goed!'

Romantische komedie met Emilia Clarke verrast Netflix-abonnees: 'Eigenlijk heel goed!'

Hoewel de kerstdagen al even achter ons liggen en we inmiddels uitkijken naar Valentijnsdag, voegt Netflix toch nog even een kerstfilm toe aan het aanbod: Last Christmas (2019). De romantische komedie met niemand minder dan Game of Thrones-ster Emilia Clarke weet kijkers desondanks te verrassen.

Handige Netflix-pagina's:

Geen standaard romkom

De film is al een paar jaartjes oud en doet kijkers vermoeden dan ze naar een standaard romkom gaan kijken. Maar niets is minder waar en het romantische verhaal verrast abonnees: "Het is eigenlijk heel goed!" Vooral de muziek van George Michael palmt kijkers in: "Hield om veel redenen van de film, waaronder hoe het de muziek van de briljante George Michael bevatte".

Kijk Last Christmas nu op Netflix! 🍿

Last Christmas (2019)
6.5
Kijk op Netflix • De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen - zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is.

Een elf in een kerstwinkel

Kate is een jonge vrouw die slechte beslissingen neemt. Werken als een elf in een kerstwinkel het hele jaar door is niet goed voor de wannabe-zangeres. Maar daar ontmoet ze Tom. Haar leven neemt een nieuwe wending. Voor Kate lijkt het te mooi om waar te zijn.

Beeld: Still 'Last Christmas' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLast Christmas (2019)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws