Vijfde aflevering van 'The Last of Us' verschijnt twee dagen eerder op HBO Max

Vijfde aflevering van 'The Last of Us' verschijnt twee dagen eerder op HBO Max

HBO Max laat weten dat de vijfde aflevering van The Last of Us (2023– ) twee dagen eerder te zien zal zijn op de streamingsdienst. De aflevering zal dus op zaterdag 11 februari verschijnen in plaats van op maandag 13 februari.

Kijk The Last of Us nu op HBO Max! 🍿

Vierde aflevering vanaf vandaag te zien

Vanaf vandaag is de vierde aflevering van de veelgeprezen serie te zien op HBO Max. De zombieserie gaat over Joel en Ellie, een koppel dat verbonden is door de wreedheid van de wereld waarin ze leven. Ze worden gedwongen wrede omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan tijdens een trektocht door het post-pandemische Amerika. Vorige week zagen we hoe de derde aflevering onderscheiden werd van de rest van het verhaal.

Lovende kritieken

The Last of Us is onwijs populair en recentelijk zelfs uitgeroepen tot "HBO's next big hit" door Rolling Stone. De actieserie, die gebaseerd is op de gelijknamige videogame, krijgt onwijs veel lovende kritieken. Zo noemt IGN de nieuwe serie "een briljante hervertelling van een van de meest geliefde verhalen uit videogames" en creëert het verhaal volgens CNN gruwelijke scenario's en momenten die afwisselend ontroerend en volkomen tragisch kunnen zijn.

The Last of Us (2023‑ )
8.9
Kijk op HBO Max • Joel en Ellie, een koppel dat verbonden is door de wreedheid van de wereld waarin ze leven, worden gedwongen wrede omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan tijdens een trektocht door het post-pandemische Amerika.

Vijfde aflevering twee dagen eerder te streamen

Normaal gesproken verschijnt er elke maandag een nieuwe aflevering op HBO Max, maar de vijfde aflevering is dus al vanaf 11 februari te streamen. Nieuwe afleveringen van de serie zullen vervolgens weer elke maandag verschijnen tot en met de seizoensfinale op 13 maart. The Last of Us is inmiddels ook al verlengd met een tweede seizoen.

Beeld: Still 'The Last of Us' via HBO Max

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series HBO MaxThe Last of Us (2023– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws