Nieuwe, keiharde misdaadserie 'Incognito' binnenkort op Videoland: trailer nu te zien

Nieuwe, keiharde misdaadserie 'Incognito' binnenkort op Videoland: trailer nu te zien

Na het aanzienlijke succes van Sleepers (2022– ) komt Videoland binnenkort met een nieuwe, keiharde misdaadserie. Vandaag dropt het On Demand-platform de trailer van Incognito (2023– ). Ligt er nóg een misdaadhit in het verschiet?

Wraakmissie

Net als Sleepers gaat Incognito over het undercovermilieu van de criminele onderwereld. De trailer introduceert het verhaal in grote, niet mis te verstane lijnen: een undercoveragent zint op wraak nadat een belangrijke missie op gruwelijke wijze in het honderd is gelopen. De agent, Felix, moet door zien te dringen tot het leven van Lize, een vrouw die een ogenschijnlijk normaal bestaan leidt maar wel eens een grotere rol zou kunnen spelen dan hem lief is.

Ervaren cast

De hoofdrollen worden vertolkt door Dragan Bakema (Felix) en Melody Klaver (Lize). Bakema is een ervaren film, televisie-en theateracteur die al ruim twintig jaar ervaring heeft in het vak. Hij speelde mee in goed gewaardeerde Nederlandse films als Joy (2010) en De Marathon (2012) en heeft ook een eigen productiebedrijf (met zijn partner, actrice Maria Kraakman). Melody Klaver kun je onder andere kennen van Rafaël (2018). Ze brak op jonge leeftijd door met de Carry Slee-verfilming Afblijven (2006). Ook Juliette van Ardenne, Eelco Smits en Jaap Spijkers zijn in Incognito te zien.

Incognito (2023‑ )
6.5
Kijk op Videoland • In de serie wordt undercover-agent Felix gevolgd die zich in het leven van de ogenschijnlijk normale Lize werkt om te infiltreren en te achterhalen wat haar rol is.

Nieuw succes?

Videoland lanceert Incognito op vrijdag 17 februari. Waarschijnlijk zal dan snel blijken of de serie zich net zo geliefd kan maken als Sleepers, dat nu al zeker is van een tweede seizoen. Het eerste seizoen van de nieuwe serie telt zes afleveringen.

Beeld: Still 'Incognito' via Column Film
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Video's VideolandSleepers (2022– )Incognito (2023– )

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws