Paul Rudd over 'Quantumania': 'Scott Lang richt zich nu op het vaderschap'

Paul Rudd over 'Quantumania': 'Scott Lang richt zich nu op het vaderschap'

Volgende week is Paul Rudd eindelijk weer te zien als Scott Lang in het langverwachte Marvel-vervolg Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023), waarmee fase 5 in het MCU wordt afgetrapt. Tijdens een virtueel persmoment vertelt de hoofdrolspeler ons hoe Scott Lang zich in de nieuwe film vooral richt op het zijn van een goede vader voor Cassie Lang (Kathryn Newton).

Tijd inhalen

Hoewel we voorheen vooral volgden hoe Scott Lang leert om te gaan met het Ant-Man-pak en zijn nieuwe verantwoordelijkheden, ligt de focus nu op zijn rol als vader.

Vader zijn is zijn belangrijkste focus. Hij heeft het nu volledig geaccepteerd. Hij is veel gegroeid in de loop van negen films. Quantumania begint in het heden: Endgame is gebeurd, Scott heeft een boek geschreven en alles uitgelegd wat hem is overkomen. Nu is hij klaar om wat tijd te hebben om een normale vader te zijn. Maar ze hebben veel gemist en Cassie is ouder.

Paul Rudd

Familiegeheimen

Dat neemt niet weg dat Quantumania bovenal een superheldenfilm is die een eerste opzet zal maken naar uiteindelijk een nieuwe Avengers-film, Avengers: Secret Wars (2026), mede door de opkomst van Kang the Conqueror (Jonathan Majors). Regisseur Peyton Reed benadrukt dat het een superheldenfilm wordt met een familiair sausje.

Ant-man-films gingen altijd al over familie. Hij wil een held zijn, maar het gaat eigenlijk over de balans tussen werk en privé. We hebben dit familieverhaal verbreed en gaan nu in op de geheimen: wat de familie elkaar niet vertelt. In het quantum realm moeten ze deze familiestrijd uitwerken.

Regisseur Peyton Reed

Volgende week in de bioscoop

Ant-Man and the Wasp: Quantumania gaat volgende week woensdag 15 februari in première in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die komende week op het witte doek verschijnen, kun je hier terecht.

Copyright Marvel Studios 2022. All Rights Reserved.
Copyright Marvel Studios 2022. All Rights Reserved.
Copyright Marvel Studios 2022. All Rights Reserved.
Copyright Marvel Studios 2022. All Rights Reserved.
Beeld: Copyright Marvel Studios 2022. All Rights Reserved.

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopAnt-Man and the Wasp: Quantumania (2023)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws