'Mocro Maffia'-film over Tatta heeft releasedatum te pakken op Videoland

'Mocro Maffia'-film over Tatta heeft releasedatum te pakken op Videoland

We wachten inmiddels al een hele tijd op het vijfde seizoen van hitserie Mocro Maffia (2018– ). Hoewel een releasedatum nog niet bekend is voor de nieuwe afleveringen, kunnen we wél alvast uitkijken naar een nieuwe film binnen de populaire reeks over publiekslieveling Tatta.

In aanloop naar nieuwe afleveringen van de populaire Nederlandse serie, brengt Videoland een film over Tatta naar de streamingdienst. Het personage van Robert de Hoog staat (zoals de naam van de film al verklapt) centraal in de nieuwe productie.

In april

RTL heeft inmiddels de releasedatum van Mocro Maffia: Tatta (2023) bekendgemaakt. We kunnen de film vanaf 28 april verwachten op de streamingdienst. Wanneer seizoen 5 van de serie verschijnt, is nog niet bekend.

Mocro Maffia: Tatta (2023)
Kijk op Videoland • Na de heftige aanvaring van Tatta met Paus en de mislukte ontvoering van Samira, de zus van Paus, wil hij zo snel mogelijk vluchten.

Waar gaat het over?

In de film over Tatta volgen we het personage ná de ontvoering van Paus' zus Samira in de serie. Tatta is verdwenen en in de film - die een runtime van een uur heeft - zien we wat er daarna precies is gebeurd.

Sleepers

Acteur Robert de Hoog is tegenwoordig lekker bezig in de Nederlandse films en series. Hij is momenteel te zien in de Videoland-hit Sleepers (2022– ), die hij ook nog eens zelf schreef.

Sleepers (2022‑ )
7.8
Kijk op Videoland • Corrupte agent Martin manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Hij wordt steeds meer naar de onderwereld getrokken.
Beeld: 'Mocro Maffia' via TMDB
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand VideolandMocro Maffia: Tatta (2023)Mocro Maffia (2018– )

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws