Netflix verrast abonnees vandaag met nieuwe Scandinavische krimi

Netflix verrast abonnees vandaag met nieuwe Scandinavische krimi

Fans van Scandinavische misdaadseries kunnen vanaf vandaag op Netflix terecht voor Harjunpää (2022– ), of Helsinki Crimes in het Engels. De Finse serie is nu te zien op de streamingdienst.

Timo en Onerva

We dompelen ons onder in een zomers Helsinki door de ogen van twee rechercheurs van de afdeling moordzaken, Timo Harjunpää en Onerva Nykänen; ze schetsen een beeld van de stad waar mensen niet veilig zijn op straat en zelfs niet in hun eigen huis. Te midden van de harde misdaden is het onmogelijk om je niet voortdurend zorgen te maken over je eigen gezin en bang te zijn het contact met je kinderen te verliezen.

Van Sorjonen-maker

Onerva en Timo worden gespeeld door Olga Temonen en Olli Rahkonen. De misdaadserie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Matti Yrjänä Joensuu en Maria Kangas is aangesteld als uitvoerend producent, die eerder Sorjonen (2016–2020) maakte.

Kijk Harjunpää nu op Netflix! 🍿

Harjunpää (2022‑ )
6.0
Kijk op Netflix • Helsinki in de zomer wordt anders getoond door de ogen van de rechercheurs van de afdeling moordzaken, Timo Harjunpää en Onerva Nykänen;

Vanaf vandaag op Netflix

Harjunpää bestaat uit acht afleveringen en is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Harjunpää' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsHarjunpää (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws