Opnames 'The Batman'-spin-offserie 'The Penguin' begonnen

Opnames 'The Batman'-spin-offserie 'The Penguin' begonnen

De opnames van de HBO Max-serie The Penguin zijn van start gegaan. De serie, met Colin Farrell in de hoofdrol, breidt het The Batman-universum uit. The Penguin is niet de enige spin-off die in ontwikkeling is. Onder leiding van producent en regisseur Matt Reeves wordt er hard gewerkt aan een franchise.

Slechts één seizoen

Vooralsnog wordt The Penguin beschreven als een gelimiteerde serie, wat betekent dat er slechts één seizoen gemaakt zal worden. Dit seizoen zal bestaan uit acht afleveringen waarbij de touwtjes in handen zijn van Lauren LeFranc als schrijver en productieleider. Craig Zobel, bekend van Mare of Easttown (2021), zal de eerste drie afleveringen regisseren.

The Penguin
Kijk op HBO Max • 'The Penguin' is een spin-off van 'The Batman' en volgt de schurk Oswald Cobblepot, oftwel The Penguin.

Tijdlijn

Kalina Ivanoc, de setontwerper van de serie, kondigde via haar Instagrampagina aan dat de eerste opnamedag van The Penguin er inmiddels opzit. Over het plot wordt niet gesproken. Wel is bekend dat de serie slechts een week na de gebeurtenissen in The Batman zal plaatsvinden. De serie is bedoeld als bruggetje tussen The Batman en The Batman 2. Vermoedelijk zal Robert Pattinson ook in The Penguin te zien zijn als de enige echte Batman. Wat wel vaststaat is dat Clancy Brown de rol van Salvatore Maroni op zich zal nemen. Dit nieuws werd gisteren bekendgemaakt.

The Batman (2022)
7.8
Kijk op HBO Max • Twee jaar lang heeft Bruce Wayne (Robert Pattinson) de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen.
Beeld: Still 'The Batman' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand HBO MaxThe Batman (2022)The Penguin

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws