'Guardians of the Galaxy Vol. 3' wordt de langste film in de trilogie

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' wordt de langste film in de trilogie

Baas boven baas, blijkt maar weer eens de strategie te zijn bij Marvel. De aankomende bioscoopfilm Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023) wordt langer dan Guardians of the Galaxy (2014) en Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) en wordt dus het langste deel in de trilogie met Chris Pratt.

Langste film in de trilogie

Wanneer James Gunn wordt gevraagd hoe lang zijn aankomende superheldenfilm is, antwoordt de regisseur: "Hij is langer dan 1 & 2". Een precieze speelduur noemt Gunn niet, maar hierdoor weten we in ieder geval dat Vol. 3 langer zal zijn dan de 2 uur en 17 minuten van Vol. 2. Zal de afsluitende film over de Guardians de 3 uur aantikken?

Adam Warlock

Nadat Gamora doodging in Avengers: Infinity War (2018), maakten we kennis met een andere Gamora in Avengers: Endgame (2019), van een andere tijdlijn. Deze keer is ze daarom gewoon weer van de partij. Daarnaast maken we kennis met Chukwudi Iwuji als de High Evolutionary, die de wereld drastisch wil veranderen. Om dat te doen zet hij Adam Warlock (Will Poulter) in… En hoe loopt het af voor Rocket?

Komend voorjaar in de bioscoop

Guardians of the Galaxy Vol. 3 draait vanaf 3 mei in de bioscoop. De eerste twee delen zijn nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort op het witte doek in première gaan, kun je hier terecht.

Copyright Marvel Studios 2023. All Rights Reserved.
Copyright Marvel Studios 2023. All Rights Reserved.
Beeld: Copyright Marvel Studios 2023. All Rights Reserved.
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsGuardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws