De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 11, 2023)

De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 11, 2023)

Om je op de hoogte te houden van de populairste titels op Pathé Thuis, maken we wekelijks een overzicht van de best bekeken films op de streamingdienst. In dit overzicht zie je welke tien films het populairst zijn onder de gebruikers van Pathé Thuis.

Hieronder zijn de populairste films van deze week vermeld. De Oscargenomineerde animatiefilm Puss in Boots: The Last Wish (2022) behaalt deze week de eerste plaats. Op de tweede plaats staat Morgan Freeman in The Ritual Killer (2023). De films worden op de voet gevolgd door horrorfilms Scream (2022) en M3GAN (2022). Nieuw in de top 10 is daarnaast Casa Coco (2022).

Handige Pathé Thuis-pagina's:

De 10 best bekeken films op Pathé Thuis

 1. 7.9
  Kijk op Pathé Thuis • De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist.
 2. 4.5
  Kijk op Pathé Thuis • Een detective die op het punt staat met pensioen te gaan werkt samen met een professor in Afrikaanse studies om een seriemoordenaar op te sporen die de oude zwarte magie van Muti toepast.
 3. 6.3
  Kijk op Pathé Thuis • Twintig jaar nadat het rustige stadje Woodsboro werd afgeschrikt door een aantal gewelddadige moorden, worden de bewoners opnieuw geteisterd door een moordenaar, die zich achter het Ghostface masker schuilt met een groep tieners als doelwit.
 4. 5.6
  Kijk op Pathé Thuis • 'Jurassic World: Dominion' speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld.
 5. 6.4
  Kijk op Pathé Thuis • M3GAN is een wonder van kunstmatige intelligentie, een levensechte pop die is geprogrammeerd om de beste metgezel voor een kind en de grootste bondgenoot van een ouder te zijn.
 6. 6.1
  Kijk op Pathé Thuis • Nadat het gezin Primm (Constance Wu, Scoot McNairy en Winslow Fegley) naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken.
 7. 7.8
  Kijk op Pathé Thuis • Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Key Hun Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen.
 8. 7.2
  Kijk op Pathé Thuis • Een jong echtpaar reist naar een afgelegen eiland om in een exclusief restaurant te eten waar de chef een uitbundig menu heeft bereid.
 9. 5.5
  Kijk op Pathé Thuis • De Rotterdamse Pleun (Joke Bruijs) runt al jaren een pension op Bonaire, waarbij ze zich richt op de naar bezinning en rust zoekende gast.
 10. 6.3
  Kijk op Pathé Thuis • Bijna 5000 jaar nadat hij de almachtige krachten van de Egyptische goden kreeg - en net zo snel gevangen werd genomen - is Black Adam (Dwayne Johnson) bevrijd uit zijn aardse tombe, klaar om zijn unieke vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films op Pathé Thuis. Reguliere toplijsten van films op Pathé Thuis vind je via Beste Films op Pathé Thuis. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Pathé Thuis.

Beeld: Still 'The Ritual Killer' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tips

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws