Duistere misdaadserie over een gruwelijke moord verschijnt volgende week op Netflix

Duistere misdaadserie over een gruwelijke moord verschijnt volgende week op Netflix

Na het succes van Dark (2017–2020) en 1899 (2022) breidt Netflix het Duitse aanbod volgende week verder uit met de aangekochte misdaadserie Lauchhammer - Tod in der Lausitz (2022– ). Over een paar dagen is de detectiveserie al te zien op de streamingdienst.

Gruwelijke moord

Voor een LKA-rechercheur is de moord op een jonge vrouw een thuiswedstrijd: hij groeide op in de woonplaats van het slachtoffer in het bruinkoolmijngebied van Brandenburg, als zoon van een wijkagent. Maar nu is het gebied steil bergafwaarts gegaan. Samen met een toegewijde collega gaat hij op onderzoek uit, waarbij aanwijzingen leiden naar klimaatactivisten, een bende boeven en het onopgeloste verleden.

Bekende Duitse cast

De hoofdrollen worden gespeeld door Dogs of Berlin-acteur Mišel Matičević, Tatort-actrice Odine Johne, Marc Hosemann, Dark-actrice Ella Lee en Jacob Matschenz.

Lauchhammer - Tod in der Lausitz (2022‑ )
6.4
Kijk op Netflix • Een gruwelijke moord brengt rechercheur Maik Briegand terug naar zijn geboorteplaats, waar hij ook moet afrekenen met zijn traumatische verleden.

Volgende week al op Netflix

Lauchhammer - Tod in der Lausitz bestaat uit zes afleveringen en is vanaf volgende week woensdag 22 maart te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

© MDR/RBB/ARD/Degeto/Arte/Moovie/Steffen Junghans
© MDR/RBB/ARD/Degeto/Arte/Moovie/Steffen Junghans
Beeld: Still 'Lauchhammer - Tod in der Lausitz' via © MDR/RBB/ARD/Degeto/Arte/Moovie/Steffen Junghans

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLauchhammer - Tod in der Lausitz (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws