Populaire film op Netflix 'Fall' krijgt een vervolg

Populaire film op Netflix 'Fall' krijgt een vervolg

Sinds het begin van de maand is de thriller op Netflix te zien. Al vanaf het eerste moment was de bioscoopfilm razend populair. De film werd gemaakt met een 'klein' budget van slechts 5 miljoen dollar, maar heeft tot nu toe al zo'n 22 miljoen dollar opgeleverd. Daarnaast heeft Fall in meerdere landen binnen een mum van tijd de Netflix-top 10 behaald. De makers kondigden gisteren goed nieuws aan: de film krijgt een vervolg.

Populair op Netflix

Al twee weken lang is Fall de op één na meest bekeken film in het Verenigd Koninkrijk. Alleen Luther: The Fallen Sun (2023) presteert beter. Wat het succes van de film zo bijzonder maakt is dat er amper reclame is gemaakt voor de thriller. Daar was simpelweg geen budget voor. Volgens de makers was het onder andere de zorgvuldig samengestelde trailer die de aandacht van het publiek heeft getrokken.

Still 'Fall' via TMDb
Still 'Fall' via TMDb

Fall 2

We waren aangenaam verrast door de reacties van het publiek. Het is een van die films waarbij mond-tot-mondreclame echt helpt (…) We hebben een paar ideeën voor het vervolg waarmee we bezig zijn. We willen niet iets maken dat voelt als een kopie van de eerste of een film die minder is dan de eerste.

James Harris
Fall (2022)
6.4
Kijk op Netflix • De beste vriendinnen Becky en Hunter besluiten een afgelegen en verlaten radiotoren van 600 meter hoog te beklimmen om de as van de overleden echtgenoot van Becky te verstrooien.

Wanneer de opnames van Fall 2 beginnen is nog niet bekendgemaakt.

Beeld: Still 'Fall' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films BioscoopFall (2022)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws