Eerste foto's van Ed McVey en Meg Bellamy als Kate en William in Netflix-hit 'The Crown' nu te zien

Eerste foto's van Ed McVey en Meg Bellamy als Kate en William in Netflix-hit 'The Crown' nu te zien

In het zesde seizoen van de Emmywinnende Netflix-serie The Crown (2016– ) zullen we te zien krijgen hoe de Britse royals verdergaan na de dood van de geliefde Prinses Diana. We zullen onder andere zien hoe haar oudste zoon William zijn jaren op St. Andrews University, waar hij zijn toekomstige vrouw Kate Middleton ontmoette, doormaakt. Benieuwd of de acteurs op de echte royals lijken? De eerste foto's van het koninklijke Netflix-paar zijn nu te zien.

Nieuwkomers als Kate en William

Er zijn foto's verschenen van de set van The Crown. Momenteel vinden de opnames van het laatste seizoen van de serie plaats in Schotland. Nieuwkomers in de filmindustrie, Ed McVey en Meg Bellamy, zullen de rollen van de jonge William en Kate vertolken.

De werkelijke ontmoeting

Hoe William en Kate elkaar ontmoet hebben is onduidelijk. Waar de een claimt dat ze elkaar tijdens hun studie ontmoet hebben, meent de ander dat ze elkaar al gekend zouden hebben voordat ze beiden gingen studeren aan de universiteit van St. Andrews. Kate zou volgens bronnen zelfs specifiek voor deze universiteit gekozen hebben vanwege de knappe William. Vermoedelijk zal de Netflix-serie, bij gebrek aan details, een eigen draai aan dit verhaal geven of misschien wel de gaten opvullen met behulp van een van hun vele anonieme bronnen.

The Crown (2016‑ )
8.6
Kijk op Netflix • 'The Crown' is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen en volgt de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20e eeuw vorm hebben gegeven.

Vanaf wanneer het zesde seizoen van The Crown op Netflix is te zien, is nog niet bekend.

Beeld: Still 'The Crown' via Netflix/Andrew Cooper
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixThe Crown (2016– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws