Dit zijn de beste nieuwe films & series op Disney+ (week 11, 2023)

Dit zijn de beste nieuwe films & series op Disney+ (week 11, 2023)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Disney+. Naast weer een nieuwe aflevering van The Mandalorian (2019– ) is vanaf deze week ook de muzikale docu Bono & The Edge: A Sort of Homecoming, with Dave Letterman (2023) te zien op Disney+. Ook verscheen de gloednieuwe thriller Boston Strangler (2023) met Keira Knightley op de streamingdienst. In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven wat er vanaf deze week van op Disney+ te zien is. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 8.7
  Kijk op Disney+ • 'Arrested Development' is het verhaal van de Bluth familie. Als de patriarch van de familie gearresteerd wordt wegens fraude bij het familiebedrijf, moet zoon Michael Bluth de leiding over het bedrijf en de disfunctionele familie overnemen.
 2. 7.3
  Kijk op Disney+ • In 1979 verdwijnt soldaat Leroy Dulaney van zijn post in Camp Lejeune. Het Korps Mariniers zegt dat hij deserteerde, maar zijn moeder Carol voelt aan dat er iets mis is.
 3. 7.1
  Kijk op Disney+ • Op de avond van haar huwelijk krijgt Tari plotseling een overeenkomst aangeboden van haar man Bian, waarin staat dat hun huwelijk al na een jaar wordt ontbonden.
 4. 6.4
  Kijk op Disney+ • Elke aflevering van 'Turning the Tables with Robin Roberts' bestaat uit een diepgaand gesprek vol emotie en inspiratie.
 5. 6.2
  Kijk op Disney+ • Het Rom-meisje Desi en de Mexicaanse Cata vinden een lijk in een huis dat ze hebben schoongemaakt. De paniek slaat toe.

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 8.7
  Kijk op Disney+ • Na de verhalen van Jango en Boba Fett staat een nieuwe krijger op in het Star Wars-universum. 'The Mandalorian' speelt zich af na de val van het Empire en voor de opkomst van de First Order.
 2. 8.1

  Call It Love (2023‑ )

  Seizoen 1, aflevering 7 en 8
  Kijk op Disney+ • Woojoo's familie moet plots het huis uit na het nieuws over het overlijden van haar vervreemde vader. Woojoo is nu dakloos en besluit wraak te nemen voor al het onrecht dat haar is aangedaan.
 3. 8.0

  Tokyo Revengers (2021‑ )

  Seizoen 2, aflevering 11
  Kijk op Disney+ • Takemichi reist twaalf jaar terug in de tijd naar zijn middelbare schooltijd (de beste jaren van zijn leven) en herschrijft de geschiedenis door andere keuzes te maken om zijn liefje in de toekomst te redden..
 4. 7.8
  Kijk op Disney+ • 'Star Wars: The Bad Batch' speelt zich af net na de gebeurtenissen uit de film 'Star Wars: Revenge of the Sith' en volgt de avonturen van een groepje experimentele kloonsoldaten die elk over een uniek talent beschikken en een nieuw levensdoel proberen te vinden na Order 66.
 5. 7.8

  9-1-1 (2018‑ )

  Seizoen 6, aflevering 5
  Kijk op Disney+ • 9-1-1 speelt zich af in het oproepcentrum van de hulpdiensten, waar veel verschillende mensen werken. Ze leiden allemaal een moeilijk bestaan, want werk en privé is soms moeilijk gescheiden te houden.
 6. 7.5

  Alaska Daily (2022‑ )

  Seizoen 1, aflevering 7
  Kijk op Disney+ • Eileen Fitzgerald, een zeer getalenteerde en bekroonde onderzoeksjournaliste laat haar prominente leven in New York achter zich nadat ze uit de gratie is gevallen.
 7. 7.2

  Big Bet (2022‑2023)

  Seizoen 2, aflevering 7
  Kijk op Disney+ • Cha Moosik runt een casinobar, maar vlucht naar de Filippijnen als gevolg van een hardhandig optreden van de nationale belastingdienst.
 8. 7.1
  Kijk op Disney+ • Owen Strand is een geraffineerde brandweerman uit Manhattan. Hij is de enige overlevende van zijn kazerne tijdens de aanslag van 11 september 2001.
 9. 6.9

  My Family (2022)

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1
  Kijk op Disney+ • Hij heeft een huis, een vrouw en een jonge dochter. Het perfecte leven van deze op het eerste gezicht gelukkige man stort in elkaar wanneer zijn dochter wordt ontvoerd.
 10. 6.7
  Kijk op Disney+ • 'The Great North' volgt de avonturen van de familie Tobin in Alaska, waar alleenstaande vader Beef zijn best doet om zijn rare kinderen bij zich in de buurt te houden.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook een aantal nieuwe films toe. Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 8.0
  Kijk op Disney+ • Bono en The Edge van U2 keren met David Letterman terug naar Dublin en blikken terug op de reis die ze aflegden als musici en als vrienden.
 2. 6.5
  Kijk op Disney+ • Een waargebeurde misdaadthriller over de baanbrekende journalisten die het verhaal van de beruchte Boston Strangler-moorden naar buiten brachten:
 3. 6.4
  Kijk op Disney+ • FBI-agent Frank Castle stopt met zijn gevaarlijke undercover-werk en begint een normaal leven met zijn vrouw, zijn zoon en een kantoorjob.
 4. 6.2
  Kijk op Disney+ • In 1999 werd Michael Matthews de jongste Brit die de Mount Everest beklom. Maar drie uur nadat hij de top had bereikt, verdween hij en werd hij nooit meer teruggevonden.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'Boston Strangler' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws