Lance Reddick: aan deze projecten werkte de 'John Wick'-acteur net voor zijn overlijden

Lance Reddick: aan deze projecten werkte de 'John Wick'-acteur net voor zijn overlijden

Acteur Lance Reddick overleed afgelopen vrijdag op 60-jarige leeftijd en Hollywood kan het nog steeds niet bevatten. Zijn leven zal zich echter voortzetten in de talloze films en series die hij achterlaat. Donderdag komt zijn laatste John Wick-film uit, John Wick: Chapter 4 (2023) waarin hij opnieuw te zien zal zijn als de conciërge van het Continental Hotel in New York, maar daarnaast werkte hij ook aan een aantal andere producties die eveneens binnenkort zullen verschijnen.

Ballerina

Reddick zal te zien zijn in de John Wick-spin-off Ballerina met Ana de Armas in de hoofdrol. De opnames voor deze film zijn al enige tijd afgerond. Het wachten is nu op een releasedatum.

Ballerina
Een jonge vrouwelijke moordenaar zint op wraak tegen de mensen die haar familie hebben vermoord. Een spin-off van de 'John Wick'-films.

The Caine Mutiny Court-Martial

Afgelopen januari werd bekendgemaakt dat Reddick gecast was in Kiefer Sutherlands The Caine Mutiny Court-Martial. Ook de opnames van deze film zitten er al op. Het is een hervertelling van Herman Wouks The Caine Mutiny Court-Martial geschreven in 1951 en volgt de Amerikaanse marine tijdens een proces wegens muiterij.

Percy Jackson and the Olympians

Binnenkort zal Reddick te zien zijn als Zeus in de nieuwe Disney+-serie Percy Jackson and the Olympians. De serie vertelt het verhaal van een twaalfjarige moderne halfgod, Percy Jackson, die net zijn krachten heeft geaccepteerd wanneer Zeus hem beschuldigt van het stelen van zijn bliksemschicht.

Percy Jackson and the Olympians
Kijk op Disney+ • Een live-actionserie gebaseerd op de boeken van Rick Riordan, met 'The Adam Project'-ster Walker Scobell als Percy Jackson.

White Men Can't Jump

In de Verenigde Staten is Reddick vanaf 19 mei te zien in de reboot van White Men Can't Jump (2023). Hij zal te zien zijn als Benji Allen, de vader en coach van Sinqua Walls die worstelt met MS. In Nederland zal de film verschijnen op Disney+.

White Men Can't Jump (2023)
Kijk op Disney+ • Een remake van de film uit 1992 over basketballers die een team vormen om extra geld te verdienen.

Shirley

Samen met Regina King is Reddick binnenkort te zien in John Ridleys biopic Shirley (2023). De film gaat over Amerika's eerste zwarte congreslid Shirley Chisholm. Reddick zal te zien zijn als haar campagne manager, Wesley MacDonald, ook wel "Mac". Er is nog geen precieze releasedatum bekend, maar naar alle waarschijnlijkheid verschijnt de biopic aan het einde van het jaar.

Shirley (2023)
Biopic over het eerste vrouwelijke congreslid in de Verenigde Staten, Shirley Chisholm.
Beeld: Via Depositphotos
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws