Netflix-serie 'You' van de troon gestoten door andere populaire serie in Netflix-top 10

Netflix-serie 'You' van de troon gestoten door andere populaire serie in Netflix-top 10

Dat de Netflix-serie You (2018– ) over de afgelopen tijd ontzettend populair is geweest is bekend, maar wie had gedacht dat de serie zijn nummer 1 positie na zo'n korte tijd weer zou moeten inleveren? Het is toch gebeurd. You is van de eerste plek verdrongen door Shadow and Bone (2021– ).

Binnen één dag

Shadow and Bone presteert verrassend goed. Het is dan ook een van de zeldzame Netflix-fantasieseries die niet na het eerste seizoen al geannuleerd is. Sinds enkele dagen is het tweede seizoen van de young adults-serie te zien en op de eerste dag al verstootte de serieYou van de nummer 1-plek in de dagelijkse top 10.

You (2018‑ )
7.7
Kijk op Netflix • 'YOU' is het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley), een obsessieve maar briljante New Yorker, die de technologie van vandaag gebruikt om het hart van Beck (Elizabeth Lail) te veroveren ondanks de verdenkingen van haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell).

Shadow and Bone geen klapper

Dat het nou juist Shadow and Bone is dieYou weet in te halen, is opvallend. Shadow and Bone is niet een van Netflix' bekendste series. In het debuutjaar kwam de serie niet eens voor in de kijkcijferlijsten, maar solide scoort de productie wel. Op Rotten Tomatoes zijn het publiek en de critici het zo ongeveer met elkaar eens en beoordelen de serie respectievelijk met 87% en 86%.

Shadow and Bone (2021‑ )
7.6
Kijk op Netflix • In een opgesplitste wereld ontdekt de jonge soldaat Alina een kracht die haar land, Kingdom of Ravka, weer bij elkaar zou kunnen brengen.
Beeld: Still 'You' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand NetflixYou (2018– )Shadow and Bone (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws