Netflix voegt 20+ films toe: dit zijn de 10 beste (week 11, 2023)

Netflix voegt 20+ films toe: dit zijn de 10 beste (week 11, 2023)

Naast een aantal nieuwe series voegt Netflix deze week ook weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Naast de gloednieuwe Nederlandse Original Noise (2023) met Sallie Harmsen is nu ook de veelgeprezen animatiefilm The Magician's Elephant (2023) te zien op Netflix. Morgen (zaterdag) verschijnt Waves (2019) en vanaf zondag is ook April, May en June (2019) te zien.

Handige Netflix-pagina's:

 1. 7.5
  Kijk op Netflix • 'Waves' volgt de levens van twee stellen, waaronder het leven van de jonge worstelaar Tyler. Ze ondergaan allemaal een emotionele rollercoaster tijdens het samen opgroeien en het verliefd worden.
 2. 7.1
  Kijk op Netflix • Venetië, 16e eeuw. Veronica Franco is een avontuurlijke en nieuwsgierige jongedame. Zij wordt verliefd op Marco Venier, zoon van een senator, maar kan met hem niet trouwen omdat ze van eenvoudige komaf is.
 3. 6.8
  Kijk op Netflix • Chris Rock geeft een dynamische stand-upshow over niet-racistische yogabroeken, het verwennen van zijn kinderen, de Kardashians en zijn mening over het Will Smith-fiasco.
 4. 6.7
  Kijk op Netflix • Drie halfzussen met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven?
 5. 6.6
  Kijk op Netflix • Een weesjongen krijgt van een waarzegster te horen dat een olifant hem zal helpen zijn verloren zusje te vinden.
 6. 6.6
  Kijk op Netflix • Een workaholic die altijd haast heeft, wil nu liever dat de tijd langzaam gaat, omdat de tijd elke paar uur nu opeens een jaar vooruit springt.
 7. 6.3
  Kijk op Netflix • De legendarische en beruchte meesterdief Mac MacDougal reist de hele wereld af met de doelstelling zoveel mogelijk kunstwerken te stelen.
 8. 5.4
  Kijk op Netflix • Deze diepgaande documentaire onderzoekt de successen en schandalen van Pornhub op basis van interviews met acteurs, activisten en voormalige werknemers.
 9. 4.7
  Kijk op Netflix • Na de dood van hun vader staan twee halfbroers tegenover elkaar in een escalerend conflict met tragische gevolgen.
 10. 3.5
  Kijk op Netflix • Matt (Ward Kerremans) is een succesvolle influencer die net vader is geworden van zijn zoontje Julius. Wanneer Matt met zijn kersverse gezin dicht bij zijn dementerende vader gaat wonen, ontdekt hij echter een aantal duistere familiegeheimen.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Noise' via Anton Mertens / Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws