'Shadow and Bone'-makers werken stiekem al aan spin-off over de Crows

'Shadow and Bone'-makers werken stiekem al aan spin-off over de Crows

Krijgt Shadow and Bone (2021– ) een spin-off? Als het aan de makers ligt, wel. Zij zijn namelijk in het geheim al begonnen aan een serie gebaseerd op de boekenreeks Six of Crows, tevens uit de Grishaverse. Netflix moet het idee echter nog groen licht geven.

Hangt af van Shadow and Bone-succes

De makers zijn momenteel hun ideeën aan het uitwerken voor de spin-off, maar pas als Netflix de knoop doorhakt, gaat de serie echt in ontwikkeling. Volgens hen hangt de beslissing van de streamingdienst af van het succes van Shadow and Bone seizoen 2, dat sinds vorige week is te zien.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Ver in het proces

Desondanks zijn de makers al ver. Seriemaker Eric Heisserer vertelt tegenover Entertainment Weekly dat ze al scripts hebben voor acht afleveringen.

Eén van de redenen dat ik het voorrecht kreeg om in seizoen 2 als co-seriemaker met Daegan Fryklind te werken, is dat ik bezig was met de schrijverskamer voor Six of Crows. We zijn klaar om dat als een eigen verhaal te lanceren. De scripts van acht afleveringen zijn fenomenaal en ik ben echt trots op mijn team.

Seriemaker Eric Heisserer

Kaz, Inej en Jesper

De mogelijke spin-off zal draaien om de Crows, de criminele groep die zich uit de Dregs heeft gewerkt om hun eigen doelstellingen na te streven. In Shadow and Bone worden zij gespeeld door Freddy Carter (Kaz), Amita Suman (Inej) en Kit Young (Jesper). Wanneer het tweede seizoen van Shadow and Bone begint, bevindt de bende zich niet in de beste situatie, aangezien ze voortdurend worden achtervolgd omdat ze er niet in slagen Alina Starklov (Jessi Mei Lee) te vangen. Omdat ze tijdens de gebeurtenissen in het eerste seizoen besloten hebben de Sun Summoner te helpen, moeten ze nu de gevolgen onder ogen zien en zich gedeisd houden tot het veilig is om zich in het openbaar te begeven.

Shadow and Bone (2021‑ )
7.6
Kijk op Netflix • In een opgesplitste wereld ontdekt de jonge soldaat Alina een kracht die haar land, Kingdom of Ravka, weer bij elkaar zou kunnen brengen.
Beeld: Still 'Shadow and Bone' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixShadow and Bone (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws