Keanu Reeves eert Lance Reddick tijdens 'John Wick 4'-première: 'Klote dat hij er niet meer is'

Keanu Reeves eert Lance Reddick tijdens 'John Wick 4'-première: 'Klote dat hij er niet meer is'

Slechts enkele dagen voor de première van John Wick: Chapter 4 (2023) overleed afgelopen week Lance Reddick. Op de rode loper herinnert hoofdrolspeler Keanu Reeves zijn collega: "Lance was een prachtig persoon".

'Fucking klote dat hij er niet meer is'

Reddick vertolkt opnieuw zijn rol als conciërge Charon in het vierde deel van de John Wick-franchise. Reeves laat tijdens de première weten zijn tegenspeler enorm te gaan missen.

Lance was een prachtig persoon, [een] bijzondere artiest, een man met gratie en waardigheid, en zo'n passie voor zijn vak. En om de kans te hebben om 10 jaar en vier films met hem te werken is iets dat heel speciaal voor me is en het is fucking klote dat hij er niet meer is.

Keanu Reeves

Chapter 4 opgedragen aan Reddick

Ook regisseur Chad Stahelski eert de overleden acteur: "Als je iemand die zo dichtbij staat zo plotseling laat overlijden, is dat altijd lastig. Hij was een groot man, een groot mens." De nieuwste actiefilm over huurmoordenaar John Wick wordt daarnaast opgedragen aan Reddick. Tijdens de première gaf het publiek een staande ovatie ter ere van de Charon-acteur.

Vanaf deze week in de bioscoop

John Wick: Chapter 4 draait vanaf komende donderdag 23 maart in de bioscoop. Een overzicht van alle bioscooptijden bij jou in de buurt, kun je hier terecht.

Beeld: Still 'John Wick 3: Parabellum' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopJohn Wick: Chapter 4 (2023)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws