Deze week nieuw op Netflix (27 maart t/m 2 april, 2023)

Deze week nieuw op Netflix (27 maart t/m 2 april, 2023)

Een nieuwe week is gestart en er staat weer genoeg op de planning van Netflix. Deze week voegt de streamingdienst een aantal gloednieuwe films en series toe. Hieronder lichten we de hoogtepunten uit van de komende week op Netflix.

Handige Netflix-pagina's:

Dinsdag 28 maart

Luizenmoeder - De Film

6.1
Kijk op Netflix • Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Als Anton wegvalt als directeur, is de school in rep en roer. Juf Ank neemt het stokje over maar lijkt toch niet helemaal geschikt voor de rol van directeur. Ondertussen moet de school ook mee met de tijd en introduceert Ank zelfs een robot in de school. Ook krijgt De Klimop te maken met de coronacrisis en staat een groot themafeest voor de deur. Wanneer de kinderen in opstand komen, bloeit er onverwacht een nieuwe liefde op.

Woensdag 29 maart

Riverdale seizoen 7 afl. 1

6.6
Kijk op Netflix • 'Riverdale' volgt het leven van Archie Andrews (K.J. Apa) in het stadje Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat het stadje uitstraalt.

Hoewel er nog niet veel bekend is over het slotseizoen, weten we dat we enige tijd in 1955 zullen doorbrengen. Archie, Betty en de rest van de bende zijn weer tieners, terug op de middelbare school, en Jughead is de enige die zich het hedendaagse Riverdale herinnert.

Cats

2.8
Kijk op Netflix • Het verhaal van 'Cats' speelt zich af op een vuilnishoop en gaat over een avond uit het leven van de katten daar.

Cats vertelt het verhaal van een avond in de levens van de katten op een vuilnishoop. Op de meest speciale avond van het jaar vieren de Jubikelkatten het grote bal, zij vormen samen een soort stam van pratende katten. Als Old Deuteronomy tevoorschijn komt, vertelt zij dat één van de katten uitverkoren zal zijn om herboren te worden op een plek die de Heavyside Layer (Ionosfeer) wordt genoemd.

Unstable

6.7
Kijk op Netflix • In een biologisch onderzoeksbedrijf wordt een zoon met sociale problemen gedwongen te werken voor het bedrijf van zijn vader, een uiterst excentrieke en exotische man om hem te redden van een ramp.

Ellis Dragon is een bewonderde biotech-ondernemer die de wereld wil verbeteren. Maar hij zit ook in een emotionele vrije val. Zijn zoon Jackson Dragon is precies het tegenovergestelde. Kan Jackson Ellis en zijn bedrijf redden en hun vervreemde relatie redden terwijl hij ook doet wat eigenlijk onmogelijk is: ontsnappen aan de schaduw van zijn vader?

Big Mäck - Gangster und Gold

6.1
Kijk op Netflix • Een man wordt onschuldig veroordeeld voor een overval en brengt zes jaar door in de gevangenis. Decennia later wordt hij opnieuw verdacht.

Buitenbeentje Donald Stellwag wordt in de jaren 90 door een tv-programma in verband gebracht met een bankoverval. Een dubieuze getuige-deskundige overtuigt de rechters van zijn schuld door een vermeende karakteristieke oorlel, en hij wordt veroordeeld. Ondanks zijn geloofwaardige alibi zit Stellwag acht jaar in de gevangenis. Nog geen twee weken na zijn vrijlating wordt de echte dader gepakt. Stellwag wordt vrijgesproken en wordt binnen de kortste keren een mediaster. Maar als dan op de A81 een goudtransportwagen wordt gekaapt, waarbij goud ter waarde van 1,8 miljoen euro in beslag wordt genomen, verandert alles…

Wellmania

6.7
Kijk op Netflix • De gezondheid van Liv gaat snel achteruit. Ze staat op een keerpunt in het leven en is gedwongen drastische maatregelen te nemen.

Liv staat op een keerpunt in haar leven wanneer haar gezondheid achteruit gaat. De Australische wordt gedwongen om drastische maatregelen te nemen.

Unseen

5.9
Kijk op Netflix • De eens zo onzichtbaar lijkende vrouw, krijgt alle ogen op haar gericht. Ooit was ze de schoonmaakster waar maar weinig aandacht aan besteed werd.

Ooit was ze een onzichtbare schoonmaakster waar maar weinig aandacht aan besteed werd. Is zij de perfecte persoon om een gruwelijke daad te plegen en geen sporen achter te laten? Zou het de opoffering waard zijn om vanaf nu een schichtig leven tegemoet te gaan?

Vrijdag 31 maart

Murder Mystery 2

5.7
Kijk op Netflix • In 'Murder Mystery 2' worden Nick (Adam Sandler) en Audrey Spitz (Jennifer Aniston) op een belangrijke missie gestuurd die hen eindelijk alles geeft waar ze altijd al van gedroomd hebben:

Nick en Audrey Spitz, nu fulltime detectives die worstelen om hun privé-detectivebureau van de grond te krijgen, bevinden zich in het centrum van een internationale ontvoering wanneer hun vriend de Maharaja wordt ontvoerd op zijn eigen uitbundige bruiloft.

Copycat Killer

7.0
Kijk op Netflix • Een seriemoordenaar profiteert van de mediabelangstelling voor zijn moorden en manipuleert zijn slachtoffers, de politie en de media, waardoor de moorden een mediaspektakel worden.

Door de wijdverspreide interesse in de zaak, maakt de mediagenieke seriemoordenaar een nationaal spektakel van zijn moorden. Zelfs zo erg, dat roddels en beruchtheid rondgaan. Wu Kang-ren speelt een officier van justitie, die belooft de zaak op te lossen. Maar al snel realiseert hij zich dat de dingen niet zijn wat ze lijken… Ondertussen drijft de moordenaar herhaaldelijk de spot met wet en recht als hij de vrede en orde in de samenleving probeert te vernietigen.

Kill Boksoon

6.6
Kijk op Netflix • Op haar werk is ze een bekende huurmoordenaar. Thuis is ze alleenstaande moeder van een tienerdochter. Moorden?

Boksoon leidt een dubbelleven:ze is zowel moeder van een tienerdochter als de legendarische professionele moordenaar van het top-moordagentschap MK Ent. Gevangen tussen de missie om iemand te doden en de missie om iemand op te voeden, weigert Boksoon een toegewezen missie te voltooien en komt ze in een onvermijdelijk gevecht terecht.

Zondag 2 april

Krigsseileren

7.2
Kijk op Netflix • Als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, worden twee zeelieden op een Noors handelsschip geconfronteerd met wrede omstandigheden en moeten ze een conflict zien te overleven.

Wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, zijn Alfred, een pasgetrouwde vader van drie kinderen in Bergen, en zijn jeugdvriend aan het werk op een koopvaardijschip midden op de Atlantische Oceaan. Plotseling bevinden ze zich in de frontlinie, vechtend in burgerkleding, zonder wapens, als hun schip het doelwit is van Duitse onderzeeërs. Tegelijkertijd volgen we Alfreds vrouw en kinderen thuis in Bergen en hun dagelijkse leven in oorlogstijd.

Staat hier niets voor je tussen? Netflix heeft voor de komende maand nog genoeg op de planning staan. Voor een overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Murder Mystery 2' via Scott Yamano/Netflix © 2022

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws