Erotische miniserie met Richard Armitage heeft releasedatum te pakken op Netflix

Erotische miniserie met Richard Armitage heeft releasedatum te pakken op Netflix

The Hobbit-acteur Richard Armitage laat zich binnenkort van een hele andere kant zien in Obsession (2023). De erotische miniserie heeft eindelijk een officiële releasedatum te pakken op Netflix.

Verliefd op aanstaande schoondochter

Armitage speelt William, die gevoelens krijgt voor iemand terwijl hij dit niet wil. Hij wordt namelijk verliefd op zijn aanstaande schoondochter Anna Barton. Maar zij wil zowel haar relatie met haar verloofde als met William proberen te behouden. De waarheid komt altijd aan het licht en iemand zal gekwetst worden…

Obsession (2023)
5.1
Kijk op Netflix • In de serie 'Obsession' ontstaat een riskante driehoeksrelatie wanneer Anna Barton, een mysterieuze vrouw, een hartstochtelijke affaire start met de vader van haar verloofde William.

Richard Armitage

De serie wordt onder anderen geproduceerd door Matthew Read, die eerder Peaky Blinders (2013–2022) produceerde. Armitage kennen we als Thorin in de Hobbit-films en als Ray in Harlan Coben-serie Stay Close (2021). Anna wordt gespeeld door Charlie Murphy, niet verwant aan Cillian Murphy.

Volgende maand op Netflix

Obsession is vanaf 13 april te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Obsession' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsObsession (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws