Netflix onthult de trailer van 'Bridgerton'-prequel over Queen Charlotte

Netflix onthult de trailer van 'Bridgerton'-prequel over Queen Charlotte

Queen Charlotte: A Bridgerton Story (2023) is in aantocht. Fans van Bridgerton (2020– ) gaan met de nieuwe serie terug in de tijd. Netflix onthult zojuist de trailer.

Queen Charlotte en King George

'De romance waar het allemaal mee begon,' zo kondigt Netflix de trailer aan. De aankomende prequelserie introduceert een jonge Charlotte (India Amarteifio), die nog maar net haar macht begint te begrijpen. We ontmoeten haar als ze haar levensveranderende huwelijk aangaat met de jonge koning George (Corey Mylchreest). Met Charlotte als onverschrokken leider start een verschuiving die zal leiden tot generaties van verandering in de wereld van Bridgerton.

Bridgerton-gezichten

Netflix belooft naast het verleden van Queen Charlotte ook een kijkje te geven in het 19e-eeuwse leven van de Bridgerton-familie. Naast een heleboel nieuwe gezichten in de prequelserie keren ook een aantal oude bekenden terug: Golda Rosheuvel als Queen Charlotte, Adjoa Andoh als Lady Danbury en Ruth Gemmell als Lady Violet Bridgerton.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story (2023)
7.1
Kijk op Netflix • Bridgerton-prequel over het leven van koningin Charlotte. Het huwelijk van de jonge koningin Charlotte en koning George van Engeland is het begin van een episch liefdesverhaal en verandert de high society in deze 'Bridgerton'-prequel.

Komend voorjaar op Netflix

Queen Charlotte: A Bridgerton Story bestaat uit zes afleveringen en is vanaf 4 mei te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Netflix / Liam Daniel
Afbeelding via Netflix / Liam Daniel
Beeld: Still 'Queen Charlotte: A Bridgerton Story' via Netflix / Liam Daniel
Tekst: Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sQueen Charlotte: A Bridgerton Story (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws