Waargebeurd drama over een ex-crimineel en een priester nu te zien op Netflix

Waargebeurd drama over een ex-crimineel en een priester nu te zien op Netflix

Op Netflix kijk je vanaf vandaag naar Johnny (2022), een waargebeurde film uit Polen over de inspirerende toekomst van een ex-crimineel. De aangrijpende dramafilm is nu te zien op de streamingdienst.

Handige Netflix-pagina's:

Ex-crimineel in een hospice

De film draait in essentie om de liefde voor de wereld en andere mensen en over het feit dat iedereen een tweede kans verdient. Wanneer Patryk deze liefde krijgt van een priester, vermoedt Jan Kaczkowski niet eens hoe het zijn leven zal veranderen.

Bekende Poolse gezichten

De priester wordt gespeeld door Dawid Ogrodnik, die we kennen van zijn rol als Adam in Broad Peak (2022). De rol van Patryk is voor Piotr Trojan, die eerder met tegenspeler Ogrodnik te zien was in Rojst (2018– ) en ook meespeelde in de indringende miniserie Wielka woda (2022).

Johnny (2022)
7.1
Kijk op Netflix • Na een gerechtelijke uitspraak moet een ex-crimineel aan het werk in een hospice waar hij een sympathieke priester ontmoet die zijn leven verandert.

Vanaf vandaag op Netflix

Johnny is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Johnny' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsJohnny (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws