Volgende maand op Netflix: deze 30+ nieuwe films verschijnen in april

Volgende maand op Netflix: deze 30+ nieuwe films verschijnen in april

De planning wat betreft Netflix Originals voor april is weer door Netflix aan ons bekendgemaakt en er staan zeker weer wat pareltjes op het programma! We tellen maar liefst 18 nieuwe Netflix Original-films en 12 nieuwe gelicenseerde films.

Alle geplande nieuwe films op Netflix in oktober hebben we in meerdere lijsten opgedeeld: een lijst met de geheel nieuwe Netflix Original-films en een lijst met nieuwe te verschijnen gelicenseerde films.

Handige Netflix-pagina's:

Nieuwe Netflix Original-films

Dit zijn alle 18 Netflix Original-films die in april op Netflix worden verwacht. Omdat het Netflix Originals zijn, zijn het allemaal compleet nieuwe films die nog niet eerder ergens te zien zijn geweest.

Nieuwe gelicenseerde films op Netflix

Dit zijn alle 12 gelicenseerde films die gepland staan voor in de maand april. Sommige films zijn compleet nieuw op Netflix, andere films zijn al eens eerder te zien geweest.

Deze films staan dus allemaal op de planning bij Netflix voor april. Kijk voor het hele overzicht van wat er in de toekomst op Netflix te zien is op Binnenkort op Netflix. Ben je benieuwd wat er nu al nieuw te zien is, kijk dan op Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

Beeld: Still 'The Last Kingdom: Seven Kings Must Die' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws