De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video (week 12)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video (week 12)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

The Night Agent

7.5
Kijk op Netflix • Verfilming van het boek The Night Agent geschreven door Matthew Quirk over een FBI-agent die een Russische spion in het Witte Huis tegen moet houden.

Don't Let Go

6.4
Kijk op Netflix • Wanneer rechercheur Jack Radcliff (David Oyelowo) plots een schokkend telefoontje krijgt van zijn pas vermoorde nichtje Ashley (Storm Reid), moeten ze, over de grenzen van de tijd heen, een race tegen de klok ondernemen om de moord te verijdelen voor hij kan gebeuren.

Disney+

Lost Luggage

6.9
Kijk op Disney+ • Wanneer de half-Marokkaanse agente Samira Laroussa in de nasleep van de aanslagen op de luchthaven van Zaventem de achtergebleven koffers terugbrengt naar slachtoffers en nabestaanden, begint ze aan de grootste klus uit haar carrière.

Up Here

6.4
Kijk op Disney+ • Volg het buitengewone verhaal van een gewoon stel dat verliefd wordt en ontdekt dat het grootste obstakel om samen geluk te vinden misschien wel zichzelf is.

HBO Max

Gotham Knights

4.6
Kijk op HBO Max • Bruce Wayne wordt vermoord en zijn geadopteerde zoon sluit een verbond met de kinderen van Batmans vijanden. Terwijl de stad gevaarlijker wordt, zullen deze onaangepaste voortvluchtigen de volgende generatie redders worden, bekend als de Gotham Knights.

The Man from U.N.C.L.E.

7.2
Kijk op HBO Max • 'The Man from U.N.C.L.E.' speelt zich af in het begin van de jaren 60 op het hoogtepunt van de Koude Oorlog en draait om de jarenlange vijanden CIA-agent Napoleon Solo (Henry Cavill) en KGB-agent Illya Kuryakin (Armie Hammer).

Prime Video

Het Verhoor

7.4
Kijk op Prime Video • De ervaren rechercheur August krijgt de zware verantwoordelijkheid om een serie moorden op jonge meisjes op te lossen.

Panduloria

Kijk op Prime Video • In 'Panduloria' wordt het Gilde van de Gulden Draeck gevolgd, een gezelschap van avonturiers in het land Panduloria.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'Gotham Knights' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Disney+ Amazon Prime Video HBO Max VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws