Brie Larson maakte zich zorgen over haar Marvel-debuut in 'Captain Marvel'

Brie Larson maakte zich zorgen over haar Marvel-debuut in 'Captain Marvel'

Marvelster Brie Larson maakte zich voor haar debuut in Captain Marvel (2019) zorgen over de mogelijke effecten van een rol in de absolute spotlights. In een recent interview zegt ze dat ze "bang was wat er met haar zou gebeuren", en vertelt ze eerlijk over de onzekerheden waarmee ze soms nog steeds te kampen heeft.

Raketstart

Captain Marvel lanceerde Brie Larson in 2019 in één keer als vrouwelijke superster (al won ze in 2016 al een Oscar) en superheld. Sinds de eerste op zichzelf staande film over het personage is de actrice deel van het zogenoemde MCU-universum, waarbinnen de verschillende personages regelmatig in elkaars film verschijnen, en de krachten bundelen (of tegen elkaar uitspelen) in de Avengers-delen.

Een ander leven?

In gesprek met Harper's Bazaar laat Larson weten dat ze ervoor vreesde haar 'normale' leven door haar Marvel-entree los te moeten laten:

Ik had zoiets van 'wat is dit voor wereld, en welke keuzes moet ik als artiest maken'? (…) Ik heb het gevoel dat ik teveel op een voetstuk wordt geplaatst, en het is aan mij om dat voor mezelf voldoende te relativeren

Brie Larson
Still 'Captain Marvel' via TMDb
Still 'Captain Marvel' via TMDb

Larson vult aan dat ze zichzelf steeds voorspiegeld dat ze met haar eigen keuzes moet kunnen leven. Op artistiek vlak is dat haar altijd wel gelukt, maar op persoonlijk vlak wil ze nog wel eens aan zichzelf twijfelen: "Op de set lijkt het dan alsof ik precies weet wat ik aan het doen ben, maar zelf ga ik dan naar huis en vraag ik me dat hardop af".

Captain Marvel is te streamen via Disney+. The Marvels (2023), het langverwachte vervolg op het eerste deel, is dit najaar in de bioscoop te zien. Zet de film op je watchlist en houd de filmpagina in de gaten om op de hoogte te blijven.

Beeld: Still 'Captain Marvel' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsCaptain Marvel (2019)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws